Gå-hjem-møde: Miljø- og arbejdsmiljøledelse

Miljø- og arbejdsmiljøledelse – med større fokus på topledelsen

Tilmeld dig her.

ISO-standarden 14001:2015 bliver i mange virksomheder brugt som et værktøj til at styre og styrke deres miljøindsats, men også til at sikre synlige resultater i forhold til virksomhedens kompetencer og løbende forbedre sig i forhold til konkurrenter.

På arbejdsmiljøledelse kommer en ny ISO 45001 standard til at forpligte den øverste ledelse til at sætte fokus på virksomhedens interne arbejdsmiljø.

På dette gå-hjem-møde zoomer vi ind på at finde en fælles struktur i de to standarder – og den betydning nedenstående har for standarderne:

  • Love og forpligtelser
  • Risici og muligheder
  • Løbende forbedringer
  • Målinger og overvågning
  • Ledelsens engagement
Du møder virksomhedskonsulent John Najbjerg Poulsen, der er indehaver af JNP-Consulting, og som – det tør vi godt sige uden at overdrive – er en dem, kollegaerne hvisker beundrende om i krogene. John tager os med på en backstage-tour omkring ISO 14001:2015 og den nye ISO 45001 standard i forhold til arbejdsmiljø.

Gå-hjem-mødet er gratis og uforpligtende, og du går hjem med konkrete værktøjer til, hvordan du (ny)tænker jeres miljø- og arbejdsmiljøledelse.

Derfor skal du komme …

  • Fordi du får en langtidsvirkende vitaminpille i forhold til miljø- og arbejdsmiljøledelse (uanset om du overvejer at få IPW eller ej). 
  • Du får en vejviser på muligheder og udfordringer – og indsigt i at bruge ISO-standarderne til at supplere og videreudvikle jeres strategier. 
  • Og du får indblik i, hvad vi står for hos IPW (plus networking med dine medkursister).

Der er kun tale om to-en-halv-time – men de timer viser dig præcist, hvordan du kan forbedre jeres arbejdsmiljø og miljø ved at få større systematik i jeres indsats.

Hvem skal komme?

Miljø- og Kvalitetsansvarlige i større eller mindre ISO 14001-certificerede virksomheder – og virksomheder, der arbejder på at blive certificeret, eller som ønsker at leve op til ISO standardens nye krav.

Tid & Sted

Torsdag, d. 22 februar 2018, kl. 14.00-16.30
IPW Systems, Olaf Ryes Gade 7R, 6000 Kolding.
 
Vi byder på god kaffe, the, kage og sodavand ad libitum. 

Tilmeld dig nu-og-her

(Du er velkommen til at tilmelde en ledsager)

System-support Spørgsmål til produkter mm.