Transparent

”Vi er blevet mere opmærksomme på vores processer, men om det er IPW eller ISO-certificeringen, der har gjort det, er svært at sige.”

Joachim Laursen, Approvals & Certification Engineer hos Kosan Crisplant,

Kosan Crisplant

Hos Kosan Crisplant stod de med et mål om at blive ISO-9001 certificeret, og i den forbindelse havde de brug for et system, der kunne understøtte processen.

… sådan begynder Joachim Laursen, Approvals & Certification Engineer hos Kosan Crisplant, og fortsætter:

”Vores IPW-løsning har hele vejen understøttet vores ISO 9001-certificering. Valget af IPW har betydet, at vi kunne få ISO-certificeringen, uden vi skulle bruge en masse unødige ressourcer og flytte en masse dokumenter frem og tilbage. Derudover har vi også kunnet kommunikere ISO ud i vores organisation”.

IPW er med til at aflive myter

”Vi er blevet mere opmærksomme på vores processer, men om det er IPW eller ISO-certificeringen, der har gjort det, er svært at sige. De har begge en effekt på vores hverdag. Jeg har en fornemmelse af, at indrapporteringerne fungerer godt. Det er nemt for montørerne at indberette, og det betyder, at vi får nogle ting at vide, som vi nok ellers ikke ville have hørt om. Vi har også kunnet aflive nogle myter, for eksempel om hvor mange gange tingene er blevet sagt, for det hele er jo der, sort på hvidt,” forklarer Joachim.

 

Nået helt ud i organisationen

Selvom Kosan Crisplant ikke havde et kvalitetsledelsessystem før ISO-certificeringen, er de på kort tid nået helt ud i organisationen med IPW-løsningen, fortæller Joachim Laursen: ”Vi har haft et rigtig fint samarbejde med IPW Systems. De har hjulpet med en introduktion og undervisning, hvor vi selv har stået for opbygning og implementering. Det var netop det fleksible system og den nemme tilpasning, der i sin tid gjorde, at vi valgte IPW. At der ingen brugerlicenser er på, har så været en ekstra bonus”.

 


Kosan Crisplant er en af verdens førende leverandører af gaspåfyldningsanlæg. Anlæggene kan være alt fra en enkelt påfyldningsmaskine til komplette anlægsprojekter i 250 millioner kroners klassen, og de leveres over hele verden. Al produktion er ordreproduktion, som styres fra det danske hovedkontor.

kosancrisplant.com

 

bool(false)

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.