Transparent

?

”Vi fik adgang til IPW i januar – og vi gik live i februar.”

Bo Olesen, Business Process & Development Manager, VELA A/S

VELA A/S

Hos Vermund Larsen A/S stod vi foran en ISO-certificering, så tidsmæssigt havde vi en bagkant. Men det var intet problem. En måned efter vi fik adgang, var IPW ude ved alle brugerne.

Vela_IPW-case

Vi faldt over IPW som led i, at vi ville certificeres til ISO 9001 og ISO 14001, for hvordan bliver man egentlig det? Det vidste vi ikke så meget om. Til gengæld havde vi arbejdet intenst med at udvikle vores procedurer det seneste halve år, så vi var meget bevidste om, hvad vi ville have ud af et nyt kvalitetsledelsessystem. Det skulle ikke være en afløser for støvede mapper – det skulle kunne bruges i alle områder af virksomheden.

Det hjælper nok at have en systemtankegang, når man vil implementere et nyt system på kort tid. Vi havde også en bagkant, for vi VILLE gå live og blive certificeret til planlagt tid. Og det blev vi. Det gik fuldstændig smertefrit. IPW er et simpelt system, som er til at forstå og bruge. Det fungerer intuitivt for os alle sammen. Særligt modulet til registrering af afvigelser fungerer rigtigt godt for os, men vi har alt muligt til at ligge i IPW nu. Skabeloner, instruktioner, mødereferater og forskellige info, som er tilgængelige på tværs af i virksomheden. Alt, hvad der giver mening og som vi vil fastholde, lægger vi derind.

Systemet er også nemt både at drifte og vedligeholde. Vi havde et godt introkursus-forløb, som hjalp os i gang – og efterfølgende hotlinen, som var meget effektiv til akutte problemer og finjusteringer af IPW. Senest da vi ansatte nye medarbejdere, gav det også et godt overblik, at de havde mulighed for at gå ind og kigge i systemet. Det er meget nemmere at forstå virksomheden hurtigt, når det hele ligger synligt for alle.

 

 


VELA er en dansk, familieejet virksomhed, der producerer arbejdsstole, ståstøttestole, kontorstole, børne- og el-kørestole – udviklet med ergonomi, funktion og topkvalitet i fokus. Virksomheden blev grundlagt i 1935 af arkitekten Vermund Larsen, beskæftiger ca. 100 medarbejdere, og har hovedsæde med egen udviklingsafdeling, produktion og polsterværksted i Aalborg.

www.vela.dk

 

 

IPW Plus

Fasthold dit overblik og digitalisér al registrering og sagsstyring på basis af et defineret workflow.

Læs mere her

Flere kundehistorier?

Vi har hjulpet hundredvis af kunder i alle brancher.
Bliv ringet op og hør om nogle af dem, der ligner dig.