Dynamiske Grafer


Grafisk statistik er en fantastisk måde at give overblik på. Med Dynaniske Grafer får du flere ekstra fordele, fordi du her skaber overblik over de registreringer, I bruger tid på at foretage, og fordi du kan vise sammenhænge mellem al den data, I registrerer.

Læs om, hvordan Dynamiske Grafer har gjort Energinet.dk forvente...

 

Dynamiske grafer kombinerer tal og data

Dynamiske Grafer kan bruges individuelt til jeres formularer og har “drill-down” funktion. Det betyder, at du direkte fra den enkelte graf får adgang til den underliggende information eller data, der normalt ikke er tilgængelig her – blot ved at klikke på det enkelte element i grafen. Du kan altså her komme længere ned i dataene og dermed tage beslutninger på et mere detaljeret grundlag.

Ligeledes er det en ideel mulighed for at kombinere tal og data fra jeres IPW løsning med for eksempel jeres økonomisystem, så registreringer i IPW kan måles forholdsvist med andre relevante data.

 

Visuelt Behandlingsoverblik

Et andet element i Dynamiske grafer er Visuelt Behandlingsoverblik. Et element, der gør behandlingsprocessen synlig for hele organisationen; hvor den er tungest og hvor I med fordel kan optimere for at nå jeres mål. At kunne vise effektiviteten i jeres sagsbehandling er yderst brugbart, hvis I ønsker at blive ISO-certificert.

Mere om Visuelt Behandlingsoverblik.

 

Dynamiske grafer – en integration til IPW Formular

Til alle formularer opbygget i IPW Formular, kan der defineres dynamiske grafer. En opsætning som skal udføres af IPW som et tilkøb. Med IPW Formular kan du bygge jeres egne formularer; om det er til bestilling af frokost eller værktøj eller noget tredje. Du kan definere jeres eget workflow, redigere standardformularer fra IPW Registrering og integrere og udveksle data til bagvedliggende systemer – også dem I har udover jeres IPW løsning i dag.

NCR 1

(Klik for stort billede)

Eksempel: NCR fordeling pr. type

NCR 2
Eksempel: Drill-down effekt visning af NCR fordeling på undertyper

Tid i stadier 1
Eksempel: Beregning af gennemsnitlig behandlingstid samt tid pr. stadie

Tid i stadier 2
Eksempel: Fordeling af åbne sager pr. stadie i forhold til mål om hastighed

Tid i stadier på forside
Eksempel: Grafvisning indlejret på en forside i IPW Polaris

System-support Spørgsmål til produkter mm.