Fuldkomment overblik – på bare 45 minutter

Invitation til webinar om IPW GPDR:

 • Vil du have (mere) styr på, hvordan I holder alle lovpligtige behandlingsaktiviteter lettilgængelige, håndterbare og opdaterede, selvom dokumenterne skal vedligeholdes af mange ansvarshavere?
   
 • Mangler du et værktøj, der giver dig overblik over alle behandlingsaktiviteters karakteristika og deres gældende risikovurdering? 

IPW inviterer til gratis webinar om IPW GPDR Artikel 30 – et enkelt og easy-to-use registreringsmodul, opbygget af et step-by-step oprettelsesmodul til Artikel 30-klassificerede registreringer.

Onsdag, den 30. januar, kl. 10.00 – 10.45

På webinaret præsenterer adm. direktør, Anita Larsen, hvordan modulet giver dig et solidt grundlag for en sikker og professionel håndtering af data i din organisation og på tværs af alle organisationens datakilder.

Sådan foregår det:

 • Du tilmelder dig via linket nedenfor.
   
 • Før online-demoen får du en bekræftelsesmail med et link, som du klikker på, når det er ved at være til vores live-session.
   
 • Du henter en kop kaffe, sænker skuldrene og er klar til, at vi deler vores skærm med dig.
   
 • Vi tager dig på en omhyggelig helikoptertur i IPW GPDR Artikel 30, og du stiller lige nøjagtig alle de spørgsmål, du kan komme i tanke om på dagens emne.

Målgruppe

Webinaret er til dig, der arbejder med GDPR, kvalitetsledelse og informationssikkerhed eller på anden måde interesserer dig for datakvalitet i din organisation. 

HUSK! Send invitationen videre kollegaer i din organisation, som ikke er superbrugere på IPW, men som har ansvar for GDPR.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret, så kontakt os endelig på info@ipwsystems.dk / 7025 0214

Vi GLÆDER os til at “se” dig 😉

 

Tilmeld dig her

System-support Spørgsmål til produkter mm.