Vælg en side

Gå-Hjem-Møde: Sådan kan en IPW-løsning gøre din hverdag let. Meget let.

Her er den intensive introduktion for dig, der ville ønske, du kunne tage jeres kvalitetsledelse til et helt nyt niveau.
(Hvis du endnu ikke har set live, hvordan du opbygger ét, centralt og fremtidssikret kvalitetsledelsessystem, så er det nu, du skal bruge 2 minutter på at læse med her) 

Hos IPW udvikler vi modulopbygget software til alt-i-ét kvalitetsledelse. Hver dag bruger flere end 25.000 brugere IPW til ledelsesrapportering, kvalitetsstyring og produktionsoptimering. De nyder godt af et webbaseret system, der ikke kræver brugerlicenser, og som ALLE kan finde ud af at bruge.
 
På dette Gå-Hjem-Møde viser vi dig, hvor nemt det kan være at arbejde med dokumenthåndtering og registrering – og skabe automatiserede processer der når langt ud i alle hjørner af virksomheden.

Når du deltager, får du:

  • Trin-for-trin gennemgang af IPW kvalitetsledelsessystem med virkelighedsnære eksempler fra hverdagen.
  • Superanvendelig sparring på nye måder at opdatere jeres interne procedurer og effektivisere jeres kvalitetsledelse.
  • Svar på ALLE spørgsmål (store som små) og mulighed for at afprøve systemet i praksis – og du finder ud af, om du vil have mere hjælp fra os.

Og hvad vi ved af erfaring også er givtigt:

  • Netværk, energi og videndeling med ligesindede, der ligesom dig er optaget af at udvikle deres kvalitetsledelse.

Hvem skal komme?

Ledere og kvalitetsansvarlige i virksomheder, der er eller arbejder på at blive certificeret. Virksomheder, der er på vej mod et 100% papirløst miljø. Og virksomheder, som har brug for et værktøj til at samle og automatisere alle instrukser, procedurer, politikker, målinger, afvigelser, korrigeringer, reklamationer, kontroller og intern audit ét sted.

Tid & Sted

Torsdag, d. 17. maj 2018, kl. 14.00-16.30
IPW Systems, Olaf Ryes Gade 7R, 6000 Kolding.
 
Vi byder på frisklavet kaffe, god the, sodavand og al den eftermiddagskage, du har samvittighed til. Husk, du er velkommen til at tilmelde en kollega.
OBS: Tænk over, om du skal med. Men ikke for længe. Sidste frist for tilmelding er 14. maj 2018, kl. 12.00. Har du praktiske spørgsmål omkring gå-hjem-mødet eller IPW Systems? Så ring straks til os på T. 70 25 02 14.
Tilmeldingsfrist er overskredet.

System-support Spørgsmål til produkter mm.