Transparent

Kom i dybden
med teknisk nørd-viden

– forklaret på den ikke nørdede måde.
Kom med

?

IPW Emnekurser

På IPWs Emnekurser har vi laserfokus på viden om systemet og dets muligheder. Undervisningen afvikles i vores specialindrettede kursuslokale hos IPW i Kolding. Det er også muligt at få disse kurser specialtilpasset din virksomhed i forbindelse med et workshop-forløb.

Glæd dig også til at netværke med andre kvalitetsansvarlige på tværs af deltagervirksomhederne. Nogle er ret grønne, andre er erfarne (men sukker efter inspiration til at gentænke processer og udvikle nye metoder).

Vi får en fantastisk kursusdag, og du går hjem med brugbare værktøjer, der kan implementeres.

 

IPW Polaris Emnekurser

GrundByggeren
Et intenst grundkursus for IPW-brugere, der ønsker en effektiv gennemgang af de primære funktioner i IPW Polaris og IPW Metazo – og som vil kunne udnytte systemets medfødte funktioner bedst muligt. 

DokumentByggeren
Et hands-on kursus for dig, der ønsker at præsentere indholdet på dine IPW Dokumenter på en ensartet og overskuelig måde, således at brugeroplevelsen optimeres på de enkelte IPW Dokumenter.

Rundt om IPW Metazo
Kursus henvendt til (nye) systemadministratorer, der allerede har været på GrundByggeren eller haft sammenlignelig oplæring, eller som skal i gang med IPW Formular. Vi arbejder med komponenten “Udgiv Brugerflade”, opretter Profiler og BrugerGrupper, opretter Notifikationer, Hurtigfiltrer og Kolonneopsætninger, samt tager et kig på Konfiguration. Alt sammen for at effektivisere dit system.

Kom godt i gang med IPW Kompetencestyring
Online kursus til dig, der er Administrator eller Superbruger i IPW og som ønsker at kickstarte arbejdet med IPWs kompetencestyringsmodul. For at få mest muligt ud af kurset skal du have godt kendskab til de grundlæggende elementer i IPW Polaris og IPW Metazo. 

 

 

IPW Formular Emnekurser

FormularStarteren
Et grundlæggende kursus for dig, der er ny i IPW Formular eller IPW Registrering. Du vil lære hvordan IPW Formular er opbygget og hvordan du vedligeholder de væsentligste elementer.

FormularByggeren
Et basiskursus for dig, der har IPW Formular. Her får du en dybere forståelse for felter, stadier, knapper og ansvar – og værktøjerne til at bygge din egen formular.

FormularDesigneren
Et udvidet kursus for dig, der har IPW Formular. Her gennemgår vi de skridt og overvejelser, der skal til for at designe en god IPW Formular.

 

Tilmeld dig 

 

Gratis webinar (næsten) hver måned

Næsten hver måned afholder Anita webinar for brugere af IPW. Sammen dykker de ned i de mange muligheder løsningen tilbyder.

Find dit næste webinar her