Vælg en side

Emnekurser

På IPWs Emnekurser har vi laserfokus på viden om systemet og dets muligheder.

Undervisningen er tilrettelagt niveauer, og afvikles i vores specialindrettede kursuslokale hos IPW i Kolding.

På flere kurser har du mulighed for, på kursusdagen, at arbejde i vores akademi-sandkasse-system, så du ikke får rodet dit eget til, når du afprøver nye funktionaliteter og løser dagens opgaver.

Vi underviser i den nyeste version, så du har mulighed for at få den seneste viden og opdaterede “tips & tricks” til brug i eget system.

 

Udforsk alle vores emnekurser:

 • GrundByggeren
  Et intenst grundkursus for IPW brugere, der ønsker en effektiv gennemgang af de primære funktioner i IPW Polaris og IPW Metazo – og som vil kunne udnytte systemets medfødte funktioner bedst muligt.
 • Organisatoren
  Et målrettet kursus for superbrugere og administratorer, som lærer dig at bruge de funktioner, der skaber orden i dit system – og gør det lettere at vedligeholde.
 • Skab Identitet i Dit System
  Et inspirerende kursus for dig, der vil optimere brugeroplevelsen i jeres system og skabe en rød tråd. Vi sætter fokus på startsiderne og oplevet ensartethed igennem systemet. 
 • Rundt om IPW Formular
  Et hands-on kursus for dig, der har IPW Formular eller IPW Registrering. Her lærer du ikke at bygge selve formularen, men alt det, du OGSÅ skal huske at gøre, når du bygger en ny formular.
 • FormularByggeren
  Et basiskursus for dig, der har IPW Formular. Her får du en dybere forståelse for felter, stadier, knapper og ansvar – og værktøjerne til at bygge din egen formular.
 • FormularDesigneren
  Et udvidet kursus for dig, der har IPW Formular. Her gennemgår vi de skridt og overvejelser, der skal til for at designe en god IPW formular.

 

Glæd dig til et nøje tilrettelagt og ambitiøst kursusprogram, hvor du kommer i dybden med teknisk nørd-viden – forklaret på den ikke nørdede måde.

Glæd dig også til at netværke med andre kvalitetsansvarlige på tværs af deltagervirksomhederne. Nogle er ret grønne, andre er erfarne (men sukker efter inspiration til at gentænke processer og udvikle nye metoder).

Vi får en fantastisk kursusdag, og du går hjem med brugbare værktøjer, der kan implementeres i jeres eget QHSE system.

 

Undervisere og facilitatorer på Emnekurser:

Helena Nattestad Kjærbæk

Helena Nattestad Kjærbæk
GrundByggeren

Anton Weijsenfeld
Rundt om IPW Formular
FormularByggeren
FormularDesigneren

Anne Cathrine Nellemann
GrundByggeren
Organisatoren
Skab Identitet i dit System
(BARSEL)

 

Runa Lykke Reher


Runa Lykke Reher

Organisatoren
Skab Identitet i dit System

 

 

 

Har du brug for hjælp?
X