Emnekurser

På IPWs Emnekurser har vi laserfokus på viden om systemet og dets muligheder.

Undervisningen er tilrettelagt niveauer, og afvikles i vores specialindrettede kursuslokale hos IPW i Kolding.

Vi underviser i den nyeste version, så du har mulighed for at få den seneste viden og opdaterede “tips & tricks” til brug i eget system.

 

Udforsk alle vores emnekurser:

 • GrundByggeren 
  Et intenst grundkursus for IPW brugere, der ønsker en effektiv gennemgang af de primære funktioner i IPW Polaris og IPW Metazo – og som vil kunne udnytte systemets medfødte funktioner bedst muligt. NU OGSÅ SOM ONLINE KURSUS PÅ DANSK OG ENGELSK
 • DokumentByggeren
  Et hands-on kursus for dig, der ønsker at præsentere indholdet på dine IPW Dokumenter på en ensartet og overskuelig måde, således at brugeroplevelsen optimeres på de enkelte IPW Dokumenter.
 • Organisatoren
  Et målrettet kursus for superbrugere og administratorer, som lærer dig at bruge de funktioner, der skaber orden i dit system – og gør det lettere at vedligeholde.
 • Rundt om IPW
  Et hands-on kursus for dig, der har styr på de grundlæggende elementer fra GrundByggeren og DokumentByggeren. Her tager vi et kig ned i bl.a. notifikationer, standarder, hurtigfiltrer samt anvender komponenten “Udgiv Brugerflade”.
 • FormularStarteren
  Et grundlæggende kursus for dig, der er ny i IPW Formular eller IPW Registrering. Du vil lære hvordan IPW Formular er opbygget og hvordan du vedligeholder de væsentligste elementer.
 • FormularByggeren
  Et basiskursus for dig, der har IPW Formular. Her får du en dybere forståelse for felter, stadier, knapper og ansvar – og værktøjerne til at bygge din egen formular.
 • FormularDesigneren
  Et udvidet kursus for dig, der har IPW Formular. Her gennemgår vi de skridt og overvejelser, der skal til for at designe en god IPW formular.

 

Glæd dig til et nøje tilrettelagt og ambitiøst kursusprogram, hvor du kommer i dybden med teknisk nørd-viden – forklaret på den ikke nørdede måde.

Glæd dig også til at netværke med andre kvalitetsansvarlige på tværs af deltagervirksomhederne. Nogle er ret grønne, andre er erfarne (men sukker efter inspiration til at gentænke processer og udvikle nye metoder).

Vi får en fantastisk kursusdag, og du går hjem med brugbare værktøjer, der kan implementeres i jeres eget QHSE system.

 

Undervisere og facilitatorer på Emnekurser:

Helena Nattestad Kjærbæk  

Helena Nattestad Kjærbæk

GrundByggeren

DokumentByggeren

Anne Cathrine Nellemann

GrundByggeren

Organisatoren

 

Runa Lykke Reher

 

Anton Weijsenfeld

Rundt om IPW Formular

FormularStarteren

FormularByggeren

FormularDesigneren

Runa Lykke Reher

Organisatoren

Skab Identitet i dit System

 

 

 

Har du brug for hjælp?
X