Vælg en side

FormularDesigneren

Hvem er kurset for?

Kurset er henvendt til IPW Superbrugere, der bygger formularer i IPW og godt kunne tænke sig en effektiv opfriskning af, hvordan man bedst oversætter procesflows, Excel- og Word-formularer til IPW Formularer. Man skal have et IPW system i drift for at deltage på kurset, og det forventes, at du har haft et formular basiskursus eller relevant sidemandsoplæring. Desuden forventes det, at du kan bruge felter, felttyper, hjælpetabeller og profilopsætninger. Fokus ligger på design af en IPW Formular og mindre på at bygge en formular i IPW. Hvis du mangler færdigheder i at bygge en IPW Formular ud fra et eksisterende design, så henviser vi til kurset FormularByggeren.

Hvad foregår på kurset?

På kurset vil vi tage udgangspunkt i et procesflow med tilhørende Word-formular og vi vil gennemgå alle design steps, så vi ender med en beskrivelse af den relaterede IPW Formular. Vi vil kigge på fordele og ulemper ved brugen af forskellige felttyper; stadier versus proces steps, valg og opsætning af profilstyrede knapper, ansvarlige, formularens brugergrænseflade og relaterede lister m.m.

I løbet af dagen gennemgår vi de forskellige emner gennem en kombination af ”tavleundervisning”, diskussion og små øvelser, hvor der er meget fokus på læring igennem afprøvning.

Kurset er gavnligt for alle, der bygger formularer i IPW. Du får en dybere forståelse for optimal brug af IPW formularer.

Fokus

At udvide kursistens viden, færdigheder og kompetencer i at designe en IPW Formular med hjælp fra understøttende materialer, gennem erfaringsudveksling og små opgaver.

Varighed: 6 timers undervisning.

Pris: 5.995 ex. moms.

Læringsmål: Målet er, at kursisten efter endt kursus har opnået følgende viden og færdigheder:

  • Forståelse for systemflow versus procesflow;
  • Opdeling i formularstadier, så de understøtter systemflow;
  • Kender styrker og svagheder af forskellige felttyper;
  • Kan fordele ansvar i systemflowet;
  • Kan designe en IPW Formular, inkl. funderet valg af felttyper, stadieopbygning og ansvarsfordeling.

Kurset forgår i vores Akademi Sandkasse-miljø. Man arbejder ikke på sin egen løsning / i eget system.

Kurser afholdes hos
IPW Systems A/S, Olaf Ryes Gade 7R, 6000 Kolding

Har du brug for hjælp?
X