Vælg en side

GrundByggeren

Forudsætninger for deltagelse: Du har et IPW System i drift.

 

Varighed: 6 timer inkl. pauser (Kl. 9:00-15:00)

Pris: 3.995,- ex. moms.

 

Hvem er kurset for?

Kurset er henvendt til IPW Brugere, der godt kunne tænke sig en effektiv opfriskning af IPW Polaris og IPW Metazo samt at få smarte tips og tricks til bedre at kunne udnytte systemets medfødte funktioner. Kurset kræver et IPW system og det forventes, at deltageren som minimum har modtaget sidemandsoplæring, og dermed har et basalt kendskab til IPW Polaris og IPW Metazo.

Hvad foregår på kurset?

Du vil blive taget igennem IPW Dokumentflowet fra ende til anden, hvor vi via diskussioner og små opgaver vil kigge på, hvordan vi udnytter de funktioner, der ligger i systemet. Kan en smartere navngivning af dokumenter og tilknytning af kategorier øge overblikket? Udnytter du funktionerne i TekstEditor for en bedre brugeroplevelse? Og har du helt styr på, hvordan og hvor komponenterne ”Dokumentliste” og ”Filudgivelse” kan øge brugervenligheden i dit system? Hvad med filer – har du helt styr på dem? Hvis ikke, så er GrundByggeren noget for dig. I løbet af dagen gennemgår vi de forskellige emner via en kombination af ”tavleundervisning”, diskussion og små øvelser, så du får mulighed for også selv at afprøve det hele i praksis.

Fokus 

Grundig gennemgang af oprettelses- og redigeringsfasen af et IPW Dokument inkl. brug af komponenter og TekstEditor. Kursisterne skal kunne gå hjem med brugbar viden og værktøjer, der kan implementeres i eget system.

Læringsmål: Efter afsluttet kursus har kursisten viden om, og værktøjer til at udføre, følgende:

  • Forståelse for Dokumentflowet
  • Oprette et IPW Dokument
  • Udnytte funktionerne i TekstEditor
  • Uploade, redigere og arbejde med filer
  • Arbejde med Menustrukturen
  • Arbejde med kategorier, standarder og læseadgang
  • Oprette og arbejde med komponenterne Dokumentliste og Filudgivelse

 

Kurser afholdes hos
IPW Systems A/S, Olaf Ryes Gade 7R, 6000 Kolding

 

Har du brug for hjælp?
X