Vælg en side

IPW Navigators

En af genvejene til at udnytte jeres kvalitetsledelsessystem optimalt kan være at kontakte en af vores dygtige IPW Navigators

IPW Navigators er tidligere IPW-kunder, der har valgt at blive selvstændige proceskonsulenter. De kan navigere i IPW, fordi de i tidligere jobs har arbejdet intenst med IPW. Det gør dem til en yderst kompetent samarbejdspartner for dig, der mangler hænderne og tiden til at få IPW implementeret i jeres virksomhed.

Kendetegnende for alle IPW Navigators er, at de arbejder procesorienteret, pragmatisk og praksisnært: Hvad skal det bruges til, og hvordan får vi det til at virke bedst muligt?

Indlæs flere poster

Indtast dine oplysninger og vi tilsender denne video

IPW Navigators er:

 • Superbrugere af IPW
 • Ekstern ekstra-ressource i konverteringen til IPW
 • Håndfast hjælp til opbygning af håndbog og opsætning af formularer
 • Tovholder og koordinator på systemopbygning og implementering (præsentation for medarbejdere, udvikling af manualer mv)
 • Brugssupporter baseret på egen erfaring
 • IPW underviser baseret på egen erfaring

IPW Navigators er *ikke*:

 • Ansat eller honoreret af IPW
 • IPW Specialist på systemarkitektur og systemudvikling
 • Hotline-supporter på tekniske problemer i IPW
 • IPW Konsulent/rådgiver på nyeste IPW funktioner og ”best practice”
 • IPW trænere på basis introduktion og videregående kurser

”Uden en IPW Navigator havde vi aldrig nået det til tiden.”

Malene Villadsen – QEHS Manager
EHRNO flexible A/S

Vi var under tidspres med at konvertere til ISO 14001 2015, og fordi jeg i forvejen har mange kasketter, havde jeg hårdt brug for at koble en tovholder på. Gennem IPWs ERFA-gruppe fik jeg kontakt med Susanne, og sammen vendte vi hele systemet på hovedet. Vi genbrugte ingenting. Vi mødtes cirka en gang om måneden gennem et halvt år. Her aftalte vi retning og deadlines, og så arbejdede vi videre mellem møderne. Hvis jeg ikke kunne nå min del, havde Susanne administratoradgang til at gøre det. Vi har også holdt telefonmøde, når der lige var brug for opsamling, eller jeg havde brug for sparring. Det fungerede supergodt.

Nu er det hele i IPW, og som sidegevinst har Susanne lært os, hvordan vi selv laver Formularer og vedligehold. Der havde vi slet ikke været i dag, hvis vi havde siddet og bøvlet med det uden hende.

”Vores ledelsessystem er blevet meget mere transparent, procesorienteret og værdiskabende”

Peter Sylow Madsen – Quality Manager
Ib Andresen A/S

Når man, som os, har haft så travlt, var det nødvendigt med en ekstern ressource, som kunne hjælpe med bygge vores nye ledelsessystem op i henhold til vores behov. Derfor tog jeg fat i IPW Navigator, Anette Munch, som deltog i en række workshops for medarbejdere, og sidenhen beskrev og opbyggede IPW, så det spejler den måde, vi arbejder på. Vi har nu en solid forretningsplatform med høj transparens.

Så Anette har været skarp på at eksekvere, og kan sit IPW, men hun har samtidig også stor forretningsforståelse. Hun har været exceptionel god til at sætte sig ind i vores
forretningsprocesser og opbygningen af vores organisation. Særlig forretningsgange på tværs har været en udfordring, og her har Anette udfordret os og vendt billedet, så vores ledelsessystem er blevet markant mere procesorienteret og værdiskabende.

Vi vil helt klart fortsætte vores samarbejde med Anette. Jeg kan ikke rose hende nok.

Har du brug for hjælp?
X