IPW Navigators

En af genvejene til at udnytte jeres kvalitetsledelsessystem optimalt kan være at kontakte en af vores dygtige IPW Navigators
IPW Navigators er tidligere IPW-kunder, der har valgt at blive selvstændige proceskonsulenter. De kan navigere i IPW, fordi de i tidligere jobs har arbejdet intenst med IPW. Det gør dem til en yderst kompetent samarbejdspartner for dig, der mangler hænderne og tiden til at få IPW implementeret i jeres virksomhed.

Kendetegnende for alle IPW Navigators er, at de arbejder procesorienteret, pragmatisk og praksisnært: Hvad skal det bruges til, og hvordan får vi det til at virke bedst muligt?

Indlæs flere poster

Indtast dine oplysninger og vi tilsender denne video

IPW Navigators er:

 • Superbrugere af IPW
 • Ekstern ekstra-ressource i konverteringen til IPW
 • Håndfast hjælp til opbygning af håndbog og opsætning af formularer
 • Tovholder og koordinator på systemopbygning og implementering (præsentation for medarbejdere, udvikling af manualer mv)
 • Brugssupporter baseret på egen erfaring
 • IPW underviser baseret på egen erfaring

IPW Navigators er *ikke*:

 • Ansat eller honoreret af IPW
 • IPW Specialist på systemarkitektur og systemudvikling
 • Hotline-supporter på tekniske problemer i IPW
 • IPW Konsulent/rådgiver på nyeste IPW funktioner og ”best practice”
 • IPW trænere på basis introduktion og videregående kurser

”Vi havde brug for én til at tage os i hænderne, så vi kunne komme i mål.”

Henrik Sørensen – CEO
KOHSEL A/S

Vi har tidligere haft et elektronisk dokumenthåndteringssystem tilknyttet vores kvalitetssystem, men vi havde brug for at opdatere til et, der var mere brugervenligt og lettere at vedligeholde.

Derfor skiftede vi til IPW, så vi kunne holde styr på ISO dokumentation, kundereklamationer og alt andet. Vi har imidlertid supertravlt, og vores kvalitetsansatte sidder på vores fabrikker i Thailand og Letland. Vi havde brug for at blive taget i hænderne af Susanne, så vi kom i mål med at få systemet helt op at køre på både fabrikkerne og her på hovedkontoret i Hørning.

Susanne kender IPW systemet ud og ind. Hun har gjort brugerfladen brugervenlig og indholdet lettilgængeligt, og ved, hvad der er smart at bruge, så vi udnytter IPW optimalt. Hun har samtidig været hurtig til at komme ind i vores organisation. Hun er god til at samarbejde og kommunikere med vores medarbejdere, og påvirke os til at gøre tingene på den bedst mulige måde.

Nu er vi på den anden side af ekstern audit, og har et effektivt system, der fungerer supergodt. Men vi har også fundet ud af, at vi kan bruge systemet til mange andre ting – blandt andet på HR – og som vi gerne vil have endnu mere styr på med Susanne som tovholder. Vi er superglade for samarbejdet med Susanne.

”Vores ledelsessystem er blevet meget mere transparent, procesorienteret og værdiskabende”

Peter Sylow Madsen – Quality Manager
Ib Andresen A/S

Når man, som os, har haft så travlt, var det nødvendigt med en ekstern ressource, som kunne hjælpe med bygge vores nye ledelsessystem op i henhold til vores behov. Derfor tog jeg fat i IPW Navigator, Anette Munch, som deltog i en række workshops for medarbejdere, og sidenhen beskrev og opbyggede IPW, så det spejler den måde, vi arbejder på. Vi har nu en solid forretningsplatform med høj transparens.

Så Anette har været skarp på at eksekvere, og kan sit IPW, men hun har samtidig også stor forretningsforståelse. Hun har været exceptionel god til at sætte sig ind i vores
forretningsprocesser og opbygningen af vores organisation. Særlig forretningsgange på tværs har været en udfordring, og her har Anette udfordret os og vendt billedet, så vores ledelsessystem er blevet markant mere procesorienteret og værdiskabende.

Vi vil helt klart fortsætte vores samarbejde med Anette. Jeg kan ikke rose hende nok.

Har du brug for hjælp?
X