Vælg en side

Key Account Manager
med softwarekærlighed

Hos IPW har vi øvet os i 19 år på at udvikle software til kvalitetsledelse. I den tid har vi blandt andet samlet et team, som vi – i al beskedenhed – er temmelig stolte af. Med rødderne plantet i Jylland, så vil vi aldrig kalde os selv for verdensmestre. Det er dog ikke nogen hindring for at have store ambitioner eller vilje til at føre dem ud i livet.

Vores speciale er vel egentlig kærlighed. Til løsninger, til de mennesker, der skal bruge dem, til detaljer og ikke mindst til at hjælpe vores kunder med at skabe en bedre forretning.

Vores software er lige så fleksibel, som vores kunder er forskellige. De laver alt fra ost, håndcreme og gipsplader, til spiseborde, fjernvarmerør og mineryddere. Vi kan faktisk garantere, at nogle af dem laver ting, du slet ikke har hørt om før. Det er med til at gøre vores arbejde spændende og udfordrende. Softwaren er måske nok standardiseret, men leverancen er forskellig fra gang til gang.

Danmark er vores primære marked, men gennem vores store kunder har vi bredt os ud i hele verden med 70 tusinde brugere af softwaren. Mange flere er på vej.

Du får 32 kolleger i Kolding. Vi er en broget flok, hvad alder, køn og baggrund angår. Det mest iøjnefaldende fællestræk er nok vores humor, vores uhøjtidelige omgangstone, og at vi brænder for vores faglige kompetencer. Tilsat en kultur, hvor vi dyrker gode ideer og aldrig er bange for at træffe en beslutning.

Et job med fokus på kunder og salg

Din vigtigste opgave bliver at vedligeholde og udvikle salget og relationerne med IPW’s kunder i Danmark og Færøerne.

Du vil i rollen som Key Account Manager (KAM) være bindeleddet mellem kunden og konsulentgruppen.

Du vil sammen med det øvrige salgsteam stå for salget af IPW’s løsninger og i samarbejde med konsulentgruppen være den primære Point of Contact frem til at løsningerne implementeres i kundens organisation.

Du får reference til Salgschefen, og det bliver dig sammen med konsulenterne, som bliver de samlende figurer over for kunderne og som har det fulde overblik over IPW’s løsninger.

Sammen med dine dygtige og engagerede kolleger bliver du en del af holdet, som skaber resultater gennem langsigtede og gode relationer til kunderne.

Opgaver

Opgaverne den nye KAM skal tage ansvaret for, kan opsummeres til:

  • Salg af løsninger, konsulentbistand og uddannelse til slutbrugere.
  • Identificere, udvikle, vedligeholde og motivere eksisterende og nye kunderelationer (herunder emnegenerering, facilitetering, selling og co-selling & presales aktiviter).
  • Udarbejdelse af business cases sammen med kunden.
  • Være point of contact frem til implementering hos kunden.
  • Sikre absolut højeste kundetilfredshed
  • Deltage i kundeaktiviteter (workshops, brugermøder, seminarer etc.)
  • Løbende holde dig ajour og påvirke udviklingen af IPW’s produkter.

Om dig

Vi søger en kandidat med en karrierebaggrund som KAM (B2B) og gerne med kendskab til salg af ERP, E-commerce og / eller CMS baserede løsninger, som vil blive betragtet som en fordel.

Som person er du ligetil og formår at kommunikere ubesværet på alle niveauer og med særligt fokus på kommunikation til beslutningstagere på C-Level.

Du er en god formidler, der med din udadvendte facon formår at favne kunderne, der kommer med vidt forskellig baggrund og kompetencer.

Det er vigtigt, at du selv tager initiativ og er god til at skabe, fastholde og udbygge relationer til kunderne. Ligeledes formår du at følge op på opgaverne og får dem fulgt helt i mål.

Du er ambitiøs og har en god gennemslagskraft. Du er et positivt menneske, der ser muligheder frem for begrænsninger.

Du er troværdig og relationsskabende med veludviklede kommunikationsevner og gerne med humoristisk sans.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har en interesse og nysgerrighed inden for IT-området.

Sprog

Flydende dansk samt engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder dig

Spændende opgaver, udfordringer og udviklingsmuligheder i en softwareudviklings-virksomhed i vækst.

Herudover tilbyder vi:

Lønpakke

Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke baseret på din erfaring. Herunder bl.a. 9% arbejdsgiverbetalt pension og 4,5% medarbejderbetalt, betalt pc-pakke, mobiltelefon og internet.

Arbejdstid

Arbejdstiden er ca. 37 timer per uge og det forventede arbejde kan blive gjort indenfor dette tidsrum.

Rejseaktivitet

Da kunderne er fordelt over hele landet, må der forventes transport- og rejseaktivitet i Danmark ca. 3 dage om ugen.

Arbejdssted

Olaf Ryes Gade 7R, 6000 Kolding

Tiltrædelse

Hurtigst muligt.

Kontakt og ansøgning

Send din ansøgning til:

Sten Buus

Senior IT Management Consultant

Mobil: +45 21 14 00 05

sbu@buusconsulting.com

BUUS MANAGEMENT CONSULTING

Lavendelvej 24

6000 Kolding

www.buusconsulting.com

 

 

Har du brug for hjælp?
X