Kompetencer

Fagspecifik viden og innovativ software

Overskud til mere

Hvad ville du sige til, at alle virksomhedens processer og politikker fandtes i ét system? At alle formularer, registreringer mv. fandtes i det samme system? Og at systemet var designet efter virksomhedens behov? Med IPW’s softwareløsninger har du mulighed for at mindske virksomhedens spild og øge konkurrencekraften. Det er derfor, vi siger: IPW Systems giver dig overskud til mere.

“Samarbejdet med IPW Systems er sjovt og tilfredsstillende. Det er en lille, dynamisk virksomhed, som lytter, når jeg udfordrer løsningerne.”
Hanne Uhrenholdt, Quality and Laboratory Manager, Scanflavour A/S

Funktionelle løsninger

Vi lægger stor vægt på, at vores løsninger fungerer i det daglige arbejde og let kan målrettes de enkelte brugere. Kun funktionelle løsninger bliver brugt optimalt og skaber maksimal værdi i virksomheden. IPW’s løsninger understøtter styring af dokumenter og styring af de forskelligartede registreringer, hvortil der er fortsat stigende krav omkring effektiv håndtering og styring.

Erfarent team

Vi råder over et godt team af medarbejdere, der har arbejdet professionelt med webbaserede forretningsløsninger gennem mange år. Vores erfaringer på området strækker sig over mere end et årti. Vi har kompetencer indenfor både de bløde discipliner som idéskabelse, projektledelse og brugerfladedesign, og de hårde håndværksdiscipliner som programmering og databasehåndtering.

Dokumentstyring

IPW Polaris er et rigtig godt alternativ eller supplement til dit Intranet, fx SharePoint. Fri læseadgang til alle brugere, Ingen årlige brugerlicenser!

Registreringer

Registreringer i IPW kan med fordel suppleres med data fra dit ERP-system

Elektronisk sagsstyring

Elektronisk sagsstyring med workflowbaseret behandling og klar ansvarsallokering. Et rigtig godt supplement til dit ERP-system. Ingen årlige brugerlicenser!

Kvalitetsledelse

For at give dig det bedste har vi udviklet en organisering, der er lidt anderledes end de flestes.

System-support Spørgsmål til produkter mm.