Kom med til IPWs årlige kundeseminar – en vidensdag, du ikke vil gå glip af.

66% af året er gået. Dagene løber gennem kalenderen. Og snart er det tid til IPW Live #Kundeseminar 2018. Derfor inviterer vi dig allerede nu til at sætte X i kalenderen

Tirsdag d. 11. december, kl. 9.00 – 16.00, på Hindsgavl Slot

Som den kvikke læser du er, har du sikkert allerede nu bemærket, at vi i år mødes et nyt sted. Qua vores vokseværk har vi nemlig måtte flytte årets store julearrangement til de smukke omgivelser på Hindsgavl Slot, Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart.
Og det bliver fantastisk. Et vinter-dags-julehygge-seminar med pudset sølvtøj, den røde løber rullet ud på alle planer og et tætpakket kvalitetsprogram.

Allerede nu kan vi fx røbe, at som Årets Special Guest Star får vi besøg af selveste Jens Arntzen. Med foredraget ”Kunsten at flytte sit publikum” gør Jens os bedre til at formidle med POWER.
Hvordan vi får kropssprog, stemmeføring og nærvær til at komme af sig selv. Hvordan vi styrker konflikthåndtering, motivationssamtaler og gennemfører et indlevende og ægte oplæg. Og han gør det underholdende og sjovt som få.

Derudover gør vi status på IPW, løfter premiere-sløret for senest udviklede funktionaliteter og giver ordet til udvalgte kunder, der deler deres udfordringer og erfaringer med implementering og brug af IPW.

Som altid er hele molevitten garneret med uhørt lækker forplejning og julehygge adlibitum.

OBS! Gratis for én deltager pr. virksomhed. Øvrige deltagere koster 575,- kr. (Afregningen sætter vi blot på næste faktura eller trækkes på dit klippekort med to klip). Ved manglende afbud på deltagelse er der no-show fee på 750,- kr.
 
Vi håber rigtig meget, at du/I kommer. Det ku’ være så hyggeligt …

 

Tilmelding

System-support Spørgsmål til produkter mm.