Vælg en side

Et system, der understøtter arbejdet med forbedringer

“Ved introduktionen af IPW Metazo har vi i dag fået et system, der gør det muligt i langt højere grad at drøfte og diskutere problemstillinger ud fra data fremfor følelser,” indleder Tine Slotholt, Quality Manager hos NOV Completion & Production Solutions, og forklarer: “Det drejer sig både om produktionsafvigelser og procesudfordringer”.

“Vi har desuden fået et system, der understøtter virksomhedens løbende arbejde med forbedringer”.

NOV har været API Q1 certificeret siden 1999 og behandlede traditionelt 20-30 procesforbedringer/afvigelser i det “gamle” manuelle system. Dette tal er øget til 5-600 pr. år med introduktionen af QualityFlex, som IPW løsningen hedder hos NOV.

 

Nu også et ledelsesværktøj

“Med den nemme mulighed for at analysere data i IPW Metazo er systemet nu et ledelsesværktøj,” siger Tine:  “Analyserne har bidraget meget positivt til ledelsens evaluering, der nu i endnu højere grad beskæftiger sig med forretningsorienterede ting fremfor holdningsprægede diskussioner.

Følgende stikord ville indgå i min anbefaling:

  • Gode til procesforståelse
  • IPW er realistiske omkring egne styrker og svagheder
  • Altid åbne for nye input
  • 95 % af al fejlretning er sket indenfor 24 timer og i mange tilfælde indenfor 1 time
  • Meget hurtige svartider i IPW Metazo sammenlignet med MS Sharepoint”.

 

Tine Slotholt
Quality Manager
NOV Completion & Production Solutions
Subsea production Systems | Flexibles
Brøndby
www.nov.com

 

IPW løsninger: Leverandørstyring, Kemikalieregistrering, IPW Afvigelse tilpasset til håndtering af forbedringsforslag, afvigelser og materielerapporter samt specialudviklet BMS-system, som en filbaseret håndbog

Tilbage til oversigt

Har du brug for hjælp?
X