Vælg en side

”IPW minder lidt om det system, vi havde. Nu kan vi bare så meget mere. Det er guld værd.”

Daniel Eberhardt – QA Coordinator
DBI Plastics Group A/S

DBI Plastics’ kvalitetssystem fungerede fornuftigt. Men det var langsomt. Og utidssvarende. Nu har virksomheden fået IPW og er i gang med en fuld oprydning.

Vores hidtidige kvalitetssystem var sådan set OK, men meget, meget langsomt. Vi ønskede et mere nymodens kvalitetsledelsessystem, som kunne håndtere samtlige registreringer, reklamationer og certificeringer på IATF 16949, ISO9001, ISO 14001 og ISO50001.

I øjeblikket er vi i gang med en fuld oprydning, hvor samtlige afdelinger – også IT og Økonomi – gentænker strukturen på deres dokumenter. Både det, der ligger i Word og Excel, og det, vi har liggende i papirform. De ting, som hver afdeling bruger dagligt, bliver lagt helt frem, så det bruges aktivt i den løbende kvalitetsdokumentation. Vi har også fået opsat udvidede formularer, og alt er revisionsstyret, så vi skal ikke rende og huske på noget. Systemet gemmer de gamle revisioner. Det er guld værd.

Vores håb er, at IPW bliver en del af hverdagen, hvor det hele er elektronisk, og alle medarbejdere er online hver dag. Alt i alt er det en proces. Vi leger med formularer og prøver os lidt frem. Indimellem ringer vi til IPW og får hjælp. Runa, vores IPW-konsulent, er mega engageret, og vi har også været på sommerskole. Man bliver jo klogere igen og igen.

DBI Plastics A/S var en af Danmarks første producenter af plastik, da virksomheden så dagens lys i 1937. I dag leverer DBI Plastics beskyttelse af materialer og varige specialløsninger til vidt forskellige kundegrupper worldwide – primært indenfor bilindustrien og maskinbranchen. DBI Plastics har hovedsæde i Stenlille, og har i alt knap 200 medarbejdere.

www.dbiplastics.com

IPW løsninger: IPW Polaris og IPW Formular

Har du brug for hjælp?
X