Vælg en side

”Med et nyt, skalérbart kvalitetsledelsessystem fra start undgår vi at skulle ændre en masse om 2-3 år.”

Dennich Sørensen – HSEQ Chef
VODA A/S

VODA er en nyetableret virksomhed med stort internationalt potentiale. Ved at organisere os med afsæt i IPW har vi sikret, at vi arbejder ud fra de processer, der opfylder alle kundekrav og tjener vores interesser bedst.

Noget af det vi møder, er EU-udbud, hvor der ofte er krav om certificeringer. Og fordi vi arbejder med trykbærende udstyr, er der særlige krav om certificering på blandt andet ISO 3834-2 på svejsning. Derfor havde vi brug for en løsning til at håndtere hele vores ledelsessystem og dokumentationsstyring. Vi vidste også erfaringsvist, at det gjaldt om at tænke i processer fra start og definere, hvordan vi ønsker vores arbejdsgange skal være.

Så det gjorde vi. Og vi valgte IPW, fordi vi havde en god mavefornemmelse. Dels var det en fornuftig pris, dels havde vi en god kemi – men også fordi systemet er skalérbart og hele tiden kan tilpasses vores ønsker og præferencer. Det er afgørende med de ambitioner, vi har.

I løbet af kort tid har vi fået alle certificeringer på plads, herunder ISO 45001, ISO 14001, ISO 9001 og ISO 3834-2. Fremover vil vi løbende forbedre og evaluere på systemet, og allerede nu er vi i dialog om at udvikle på IPW med et projektstyringsværktøj, der kan styre al dokumentation på vores projekter på tværs af afdelinger og medarbejdere. Dét, vi har i tankerne, findes ikke på markedet – og da slet ikke skalérbart.

VODA A/S servicerer energianlæg og teknologiløsninger på kraftvarmeværker i hele Skandinavien, herunder fejlsøgning, tilretning af udstyr og rådgivning på driftsoptimering. VODA blev etableret i 2018, og har hovedsæde i Vejen og regionskontor i Aalborg. Virksomheden har ca. 35 medarbejdere, og forventer at få 200 medarbejdere på landsplan.

www.vodaenergy.dk

IPW Løsninger: IPW Small Business

Har du brug for hjælp?
X