Vælg en side

Fleksibilitet, imødekommenhed og forståelse

“Samarbejdet med IPW Systems er kendetegnet ved fleksibilitet, imødekommenhed og forståelse,” siger Ivan Skafte-Bundgaard, Administrative & Quality Manager hos Babcock & Wilcox Vølund, og uddyber: “Vi har benyttet IPW’s løsninger i en 6-7 år nu og – må jeg sige – nok blevet lidt forvente. Det hele ligger jo lige dér”.

 

Flere afdelinger vil på

“Efter implementeringen af kvalitetsdelen kom både Økonomi og HR, som begge gerne ville have deres manualer i systemet. Dem er de med til at vedligeholde i dag. Senere er andre manualer fulgt efter”.

“Den største udfordring, vi har fået løst med IPW’s løsning, er afvigelsesrapporteringen,” fortæller Ivan: “Det at der er én indgang til fælles dokumenter, gør, at hele flowet bliver besvaret. Specialløsningen til håndtering af NCR virker til stor tilfredshed”.

“Vi valgte IPW Systems i sin tid, fordi de har en html-baseret løsning, som gjorde dokumentvisningen hurtig, og fordi der ingen brugerlicenser er (kun en årlig serviceafgift), og budgettet derfor ikke bliver belastet. Samarbejdet med IPW Systems er kendetegnet ved fleksibilitet, imødekommenhed og forståelse, og så er de selvfølgelig fagligt dygtige.

Se også kundevidoen med Babcock & Wilcox Vølund A/S

youtube-afspil-miniature3

 

Babcock & Wilcox Vølund A/S

Ivan Skafte-Bundgaard
Administrative & Quality Manager
www.volund.dk

 

IPW løsningerIPW FormularIPW Polaris og IPW Vedligehold

Tilbage til oversigt

Har du brug for hjælp?
X