Vælg en side

Trinvis implementering

“Vi har valgt en trinvis implementering for at være sikker på, at organisationen er moden til at tage de forskellige værktøjer til sig,” starter Lea Busk Klausen, Kvalitets- og Miljøchef hos Schur Pack, og siger videre: “Vi kalder vores løsning QualiSchur, der rummer dokumentation vedrørende miljø, hygiejne og kvalitet, og på sigt vil flere områder kunne integreres i løsningen”.

“Vi betragter QualiSchur som et opslagsværk, hvor brugerne er meget begejstrede for nemt at kunne finde vejledninger og skemaer m.v.”.

 

Fra envejskommunikation til tovejskommunikation

“I første omgang anvender vi IPW Polaris og har desuden nogle medarbejdere i gang med at bruge opgavestyringen. De er meget positive over de muligheder, der ligger her. Hvis jeg skal sige det på en anden måde, så er vi på vej fra envejskommunikation til tovejskommunikation i systemet,” fortæller Lea: “Fremadrettet vil vi tage flere elementer i brug”.

“Vi valgte IPW Systems som leverandør på en reference fra et søsterselskab. Det har helt sikkert gjort integrationen nemmere, at vores it-folk ikke var på bar bund i relation til løsningen, og at IPW kendte lidt til huset. IPW Systems har været gode til at finde mulige løsninger på de drømme, vi har haft”.

 

Schur Pack Denmark A/S

Lea Busk Klausen
Kvalitets- og Miljøchef
www.schur.com

 

IPW løsningerIPW FormularIPW Registrering og IPW Polaris

Tilbage til oversigt

Har du brug for hjælp?
X