Visuelt Behandlingsoverblik hos Energinet.dk har gjort dem forvente

IPW_energinet.dk

Hos Energinet.dk har Dynamiske Grafer og særligt Visuelt Behandlingsoverblik, tilkøb til eFormular Pro, gjort dem forvente. “Graferne har været super nemme at implementere, blandt andet fordi de er meget intuitive at bruge,” fortæller Kia Kjær, Kvalitets- og proceskonsulent hos Energinet.dk og fortsætter:

“I sin tid havde vi ingenting. Nu ved vi, at der ligger en masse data bagved, som vi også gerne vil have adgang til, og derfor er vi i dialog med IPW om, hvordan vi bedst kan få disse data frem og bruge dem på samme nemme og overskuelige måde. Vi er simpelthen blevet for forvente og det meget hurtigere, end vi havde forudset”.

 

Nu vil vi gerne have mere

“Med de grafer vi har i dag, kan vi se, hvor mange afvigelser der ligger. Vi kan se behandlingstiden, og hvor de strander. Det giver os et rigtig godt og hurtigt overblik. Men vi kan ikke lige så nemt se, hvilke afgivelser der er tale om. Vi mangler så at sige at kunne gå et skridt dybere, og derfor arbejder vi nu sammen med IPW om at finde den bedste løsning, som også rækker lidt længere ud i fremtiden,” forklarer Kia. Hun håber blandt andet på, at det også bliver muligt at kunne opbygge dynamiske modeller.

Læs mere om Dynamiske Grafer og Visuelt Behandlingsoverblik.

 

Energinet.dk

Kia Kjær
Kvalitets- og proceskonsulent
www.energinet.dk

 

IPW løsningerIPW eFormular Pro

Tilbage til oversigt

System support Spørgsmål til produkter mm.