Løsninger

Udviklet sammen med fagfolk til løsning af specifikke opgaver

Igennem IPW’s partnerskab har vore kunder fået adgang til en betydelig og unik, faglig videnbank på topprofessionelt niveau. Her vil kunderne kunne finde nøglen til opkvalificering af deres internationale konkurrenceevne, idet alle parametre i logistikkæden – fra egenudvikling over kundeprojekter, indkøb, batch- og leverandørstyring til færdigvarekontrol ligger indenfor partnernes spidskompetencer.

For at kunne komplettere denne videntilførsel med elektroniske værktøjer, der fastholder, skaber overblik, sparer ressourcer og leverer data til optimeringsprocessen, har vi – sammen med partnerne – iværksat udvikling af en række specielle løsninger, der hver især løser en defineret opgave.

Disse løsninger kan lægges ind i kundens bestående IPW system – eller uploades separat på kundens server / evt. hostes. Løsningerne er designet og forberedt til integration med interne systemer f.eks. økonomisystem, Sharepoint, tegningsdatabase, produktionsdata (på SQL), osv.

Det betyder, at kunderne ikke blot får rådgivning og konsulentarbejde, der ”hænger i luften”, men får desuden indarbejdet et komplementært IT-værktøj – og modsat, at kunderne, sammen med købet af en specialløsning, kan få faglig introduktion både til metodikken og til løsningen.

System-support Spørgsmål til produkter mm.