Transparent

IPW Navigator

– kvalitet, miljø, forandringsledelse.

Susanne Beltoft

Susanne kender IPW fra sit mangeårige arbejde som kvalitetschef hos et dansk kvalitetsbrand med egen produktion både i Danmark og i Kina.

Opbygningen af IPW var et betydeligt skridt i forhold til at få frigjort ressourcer fra systemarbejdet, og især til at få bundet kvalitetsarbejdet mellem Danmark og Kina effektivt sammen.

Susannes baggrund er grøn med en uddannelse som civilingeniør i miljøteknik. Hun har tidligere implementeret miljøledelse på et dansk trykkeri, og supporterer nu på ISO 14001. Om IPW siger hun: ”Jeg oplever IPW som et glimrende og dejligt fleksibelt værktøj, men for at blive en velfungerende løsning i organisationen, er det ofte nødvendigt at arbejde med processen omkring tilblivelse og implementering. Hvordan kommer du bedst i mål? Som uddannet proceskonsulent er jeg en god tovholder og sparring.”

Susanne har boet og arbejdet i Tyskland i flere år og er tysk gift, så hun taler og forstår tysk ret godt. Susanne er nu bosiddende i Himmerland.

IPW-kompetencer:

Opbygning og udvikling i IPW siden 2010 på IPW Polaris og IPW Formular. Indgående systemkendskab og implementeringserfaring.

 

Kontakt

Susanne Beltoft
susanne@beltoftconsulting.dk
T. 21 70 42 87

Susanne tilbyder:

  • Opbygning, udvikling og implementering af IPW-systemer.
  • ISO 14001, herunder opgradering til 2015-versionen.
  • Support på procesoptimering, forandringsprocesser, projektledelse og vidensledelse.

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.