Transparent

?

Event

08/12-2021

Nu siger vi det højt:
Online kurser er undervejs. Og allerede til foråret.

Flere og flere bliver en del af det IPW’ske fagfællesskab.

Virksomheder med medarbejdere på tværs af landegrænser. Virksomheder med kvalitetsansvarlige, der har absurd travlt.

Virksomheder, der er udfordrede på at sende IPW-brugere på kursus pga. covid restriktioner.

Derfor sætter vi ild til IPW Akademi og udbyder fra næste år det populære emnekursus, GrundByggeren (på engelsk: Basic Builder), som onlinekurser på både dansk og engelsk!

IPW-online-kurser_kom_med

Har I nogle virksomhedsspecifikke udfordringer? Et særligt system? Små og nicheprægede opgaver – måske i kombination med brugere på den anden side af kloden? Eller måske I bare har mange medarbejdere I ønsker skal på kursus?

Så er det måske nu, I skal have et 1:1 virksomhedstilpasset kursus. Dansk/engelsk, online/offline – præcis, som I ønsker. Ring til Lene på T. 7025 0214, så fortæller hun meget mere. Hun modtager også gerne mails på ls@ipwsystems.dk.

 

Og nu vi har dig…

… vil vi også gerne fortælle, at vi – foruden ovenstående – også arbejder med andre vigtige brikker på IPW Akademi Online. Hele vores online miljø er ved at få den helt store omgang. Nyt design, nye produkter og nye funktioner er noget du kan se frem til i løbet af det nye år.

Her er masser af nye brugermuligheder, tidsbesparende indhold og fedt design undervejs. Et Kinderæg af små hverdagshacks, der tilsammen har stor effekt.

Vi mangler liiige lidt endnu for at være helt klar, men vi trykker på startknappen i starten af 2022 med alt det funktionelle. Så finpudser vi løbende sidenhen.

Ingen spørgsmål er for dumme (vi mener det!)

Som altid sætter vi stor pris på din feedback (forslag, kritik, ros, konstruktive fornærmelser osv.), såvel som dine spørgsmål eller udfordringer eller personlige IPW-erfaringer: Skriv eller ring til Lene på ls@ipwsystems.dk / T. 7025 0214.

 

 

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.