Showcase

Fagspecifik viden og innovativ software

Vi er glade for, og stolte af, at have mange kunder, der gerne fremviser deres løsninger, fortæller om deres samarbejde med IPW og deler ud af deres erfaringer med at opbygge og vedligeholde kvalitetsløsninger.

Kunder hjælper kunder

Uanset hvor mange kurser vi afholder og hvor mange tusinde sider dokumentation vi kunne forfatte, så kan det aldrig måle sig med de erfaringer der kan deles mellem kunder. Derfor er vi da også begejstrede for, at en stor del af vores kunder vælger at deltage i en af vores erfagrupper. Læs mere om erfagrupperne.

Spørg til det du ikke ser

Vi har været i gang i mange år og har lavet specialløsninger i snart sagt enhver branche, og integrationer til et væld af tredjepartsprodukter. Vi har hjulpet endnu flere kunder med selv at opbygge løsninger i eFormular til at dække behov vi end ikke havde hørt om før. Vi kan derfor præsentere løsningsforslag til meget andet end du ser præsenteret på disse sider. Kontakt os gerne.

“Det kendetegner meget godt samarbejdet med IPW Systems: de er interesserede i at høre om, hvad vi har brug for, og hurtige til at fange essensen af, hvad vi gerne vil have.” (Anker Pedersen, Hydrema A/S)

Kunder

Vores kunder vil gerne fortælle mere om, hvad de har fået lavet, og hvordan samarbejdet med IPW har været. Se kundeudtalelser fra vores kunder her.

Cases

Vi har sammen med nogle af vores kunder beskrevet en række cases med løsningskoncepter, der kan være en inspiration for andre.

Kundevideoer

Nu og da får vi optaget lidt videoer der fortæller mere om vores kunders virksomheder, og hvordan løsningerne fra IPW Systems indgår i deres dagligdag.

System-support Spørgsmål til produkter mm.