Visuel Risikomatrix til eFormular

NEMT OVERBLIK OVER RISICI

Vi har netop lagt sidste hånd på vores nye, visuelle risikomatrix til eFormular. Men matrixen i sig selv bygger på Louis Poulsen’s model, der har været 3 intensive år undervejs. Så et spritnyt produkt, ja – men meget, meget gennemarbejdet. Og det er nødvendigt, når vi taler risikovurdering.

Overordnet er Visuel Risikomatrix et intuitivt og overskueligt alternativ til valg i rullelister, som enten laver komplekse udregninger på basis af flere valg, eller blot har et simpelt farvevalg.

Risiko udfyldes ved aktivt klik i ’Visuel Matrix’ på formularen, og du definerer selv den ønskede risikomatrix indenfor en række foruddefinerede kriterier på farver, niveauer, kolonner, rækker og forklaringskolonner.

Visuel Risikomatrix er en enkel, intelligent og superanvendelig tilkøbskomponent til IPW eFormularPro, som gør det nemt selv at lave risikomatrix – også for brugere som endnu ikke er bekendte med risikotænkning.

Tag fat i os, hvis du vil vide, hvordan du kommer i gang med visuel risikotænkning – og hvordan du skal forholde dig til de muligheder, der er for udvikling.

JA, TAK! – Jeg vil vide mere om Visuel Risikomatrix

System-support Spørgsmål til produkter mm.