Vælg en side

Webinar: Få maksimalt overblik over alle kompetencer

Du er ikke den eneste, der har et problem med at holde styr på ’kompetencehuller’ i organisationen.

Rundtomkring sidder ledere og styrer alle medarbejdernes kompetencer i gigantiske, uoverskuelige Excel-ark, som er vokset dem langt over hovedet.  

De er gennemgående også udfordrede på at bevare overblikket over, hvilke medarbejdere der kan håndtere de forskellige maskiner/udstyr/processer – og på hvilke niveauer, de er godkendt til disse.

Det er helt normalt. Og besværligt. Og helt igennem usmart. Men det snedige er, at det også er noget, du kan lave om på.

Så på dette gratis live-webinar om modulet IPW Kompetencestyring gør vi noget ved problemet

Mandag, den 27. maj, kl. 14.00 – 14.30

På webinaret gennemgår vi, hvordan du får det maksimale overblik over kompetencer på alle medarbejdere i din organisation:

  • Du ser, hvad modulet IPW Kompetencestyring kan – og hvorfor den er så populær, at vores kunder anvender den aktivt i strategisk øjemed, før nye strategier søsættes.
  • Du lærer, hvordan du danner dig et overblik over, om alle medarbejdere har de fornødne kompetencer til at bestride deres job.
  • Du får vist, hvordan du med IPW Kompetencestyring kan skubbe ansvaret for kompetencer ud i de respektive afdelinger fremfor i HR (hint: En positiv og lærerig proces for både afdelingsledere og de enkelte medarbejdere)  
  • Og du oplever, hvorfor IPW Kompetencestyring er så godt et værktøj i forbindelse med nye rekrutteringer – I ved, hvad I mangler, hvad I har, og hvad I skal udvikle på.

Herefter er der absolut intet, der kan stoppe jer i at bringe alle jeres interne ressourcer i spil. Og husk: Rette kompetencer sikrer bedre kundeservice.

Sådan foregår det:

  • Du tilmelder dig via linket nedenfor.
  • Før online-demoen får du en bekræftelsesmail med et link, som du klikker på, når det er ved at være tid til vores live-session.
  • Du er klar til, at vi deler vores skærm med dig, og sammen gennemgår vi muligheder og funktionaliteter i IPW Kompetencestyring.
  • Varighed: 30 minutter – og rundviser er adm. direktør, Anita Larsen.

Tilmeld dig webinaret den 27. maj her

Har du spørgsmål omkring webinaret, så kontakt os endelig på info@ipwsystems.dk / T. 7025 0214

Vi håber, at du ser med på dagen.

System-support Spørgsmål til produkter mm.