Vælg en side

WEBINAR: Få styr på din skabelon til instruktioner (SOP) – én gang for alle

Måske du kender til det her?

  • I er mange i organisationen, der laver arbejdsinstruktioner – det, man så smukt kalder Standard Operating Procedures. Eller SOP instruktioner.
  • I laver dem på forskellige måder, i forskellig kvalitet og udseende, i et bredt udsnit af software (Word, PowerPoint, Excel) …
  • Og I gemmer dem alle mulige steder (som ingen har helt overblik over).

Så lyt med på live-webinar om IPW SOP Instruktioner – et nemt og overskueligt værktøj i form af en formular og et sæt trin-for-trin instruktioner, der hjælper medarbejdere til at oprette SOP’er og udføre rutinemæssige opgaver.

 

Tirsdag, den 26. januar, kl. 9.30 – 10.00

 

Du kommer (blandt andet) til at høre om:

  • IPW SOP Instruktioner – en undervurderet disciplin i effektiv kvalitetsledelse, som giver dig mulighed for at standardisere og styre indhold med et ensartet udseende.
  • Gevinster ved standard operation procedures, som spreder opgaven med at oprette vejledninger ud i alle virksomhedens hjørner.

Sådan foregår det:

  • Gå ind på linket og udfyld dine oplysninger – så modtager du en e-mail med link til webinaret og en reminder på selve dagen 1 time før showstart.
  • Tirsdag, den 26. januar klokken 9.15 henter du kaffe og spidser blyanten. Klokken 9.30 kan du klikke på linket – og SÅ er vi i gang!

Webinaret er for dig, der er kvalitetsansvarlig og andre, som synes det lyder smart med en nemt tilgængelig skabelon, hvor brugerne kun skal tænke på indhold – ikke opsætning.
Hvis du vil have mit bud på en skabelon-udfordring (stor eller lille), som jeg skal tage op på webinaret, så smid dit spørgsmål til mig på al@ipwsystems.dk

Har du brug for hjælp?
X