Vælg en side

WEBINAR: Fuldkomment overblik over IPW GPDR – på bare 45 minutter

For GPDR-ansvarlige i din organisation:

 • Vil du have skabt et samlet overblik over, hvordan I holder alle lovpligtige GDPR’s behandlingsaktiviteter lettilgængelige, håndterbare og opdaterede, selvom dokumenterne skal vedligeholdes af mange ansvarshavere og forskellige afdelinger?
   
 • Mangler du et brugervenligt værktøj, der giver en høj grad af gennemsigtighed og overblik over alle workflows og godkendelser – og som de fleste af dine kolleger allerede kender? 

IPW inviterer endnu engang til gratis webinar om IPW GPDR Artikel 30 – et enkelt og easy-to-use registreringsmodul, opbygget af et step-by-step oprettelsesmodul til Artikel 30-klassificerede registreringer.

Onsdag, den 30. oktober, kl. 10.00 – 10.45

Adm. direktør, Anita Larsen, præsenterer IPW GPDR Artikel 30 og viser, hvordan modulet giver dig et solidt grundlag for en sikker og professionel håndtering af data i din organisation og på tværs af alle organisationens datakilder.

Sådan foregår det:

 • Du tilmelder dig via linket nedenfor.
   
 • Før online-demoen får du en bekræftelsesmail med et link, som du klikker på, når det er ved at være tid til vores live-session.
   
 • Du henter en kop kaffe, sænker skuldrene og er klar til, at vi deler vores skærm med dig.
   
 • Vi tager dig på en omhyggelig helikoptertur i IPW GPDR Artikel 30 og viser alle funktionaliteter og muligheder. Varighed: 45 minutter.

Webinaret er til dig, der arbejder med GDPR, kvalitetsledelse og informationssikkerhed eller på anden måde interesserer dig for datakvalitet i din organisation. 

Webinaret er en gentagelse af seancen i januar, så havde du ikke mulighed for at deltage dengang, er det nu, du skal slå til.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til webinaret, så kontakt os endelig på info@ipwsystems.dk / 7025 0214

Vi GLÆDER os til at “se” dig;)

System-support Spørgsmål til produkter mm.