Vælg en side

Webinar om IPW ledelsessystem

For kvalitetsmedarbejdere, koordinatorer og ledere (som ikke orker mere papirnuseri!):

IPW inviterer til gratis live-webinar om ledelsesrapportering, kvalitetsstyring og produktionsoptimering

Torsdag, den 2. maj, kl. 14.00 – 14.45

Tag med på en 45 minutters lyngennemgang, hvor vi viser dig, hvor nemt det kan være at arbejde med dokumenthåndtering og registrering og skabe automatiserede processer, der når langt ud i alle hjørner af virksomheden.

På webinaret:

 • Indvier vi dig i, hvordan automatiserede processer fjerner dobbeltregistrering, mangelfuld registrering og tidskrævende rutiner.
   
 • Oplever du, hvad nem og hurtig registrering, et konstant, real-time overblik og adgang via mobil og tablets vil betyde for din virksomhed.
   
 • Får du svaret på effektiv håndtering af ledelseshåndbøger og overholdelse af krav i ISO, SQAS, HACCP og almen lovgivning.

… Alt sammen baseret på en systemstruktur, der nemt kan tilrettes – uafhængig af virksomhedens IT-afdeling.

Webinaret er ultrarelevant og top brugbart, hvis du er leder og/eller kvalitetsansvarlig i en virksomhed, der er eller arbejder på at blive certificeret.

Det kan også være, at du er ansat i en virksomhed, der er på vej mod et 100% papirløst miljø.

Eller måske er du ansat i en virksomhed, som har brug for et værktøj til at samle og automatisere alle instrukser, procedurer, politikker, målinger, afvigelser, korrigeringer, reklamationer, kontroller og intern audit ét sted?

Sådan deltager du:

 • Du tilmelder dig via linket nedenfor.
   
 • Før online-demoen får du en bekræftelsesmail med et link, som du klikker på, når det er ved at være tid til vores live-session.
   
 • Du er klar til, at vi deler vores skærm med dig, og sammen gennemgår vi muligheder og funktionaliteter i IPW kvalitetsledelsessystem.
   
 • Varighed: 45 minutter

Denne kvalitetsledelses tour de force finder som sagt sted torsdag, den 2. maj. Tilmeld dig allerede i dag lige her.

Har du spørgsmål omkring webinaret, så kontakt os endelig på:chb@ipwsystems.dk / T. 7025 0214

P.S: Har du ikke mulighed for at deltage – men vil du inviteres med næste gang? Så prik os på skulderen og giv besked her

System-support Spørgsmål til produkter mm.