Vælg en side

Webinar: Synlighed over samtlige behandlingsprocesser

Du har sikkert fuldstændig styr på jeres processer og procedurer. Men har du også styr på, hvor mange afvigelser der ligger? Hvor lang behandlingstiden er? Og hvor de strander?

På dette gratis live-webinar kommer du på en hurtig rundtur i tilkøbsmodulet IPW Visuelt Behandlingsoverblik – et værktøj, som hjælper dig med at dokumentere, hvor behandlingsprocessen er tungest i organisationen, og hvor du mærkbart kan optimere for at mindske gennemløbstiden på sager.

Torsdag, den 27. juni, kl. 9.00 – 9.30

På webinaret får du indblik i:

  • Hvordan du kan lave statistik og måle på gennemløbstiden for kundeklager, servicesager med issues og interne afvigelser på både system og produkter.
  • Hvordan du kan se, om alle arbejdsmiljørepræsentanter i produktionen arbejder med arbejdsmiljø og er aktive, i hvilket tempo – og sammenlignet med øvrige afdelinger.
  • Hvordan du styrker din forberedelse til kvalitetsmøder og ledelsesevaluering, og kan påvise, hvor afdelinger kan blive bedre og hurtigere til behandling af sager.

Dette webinar er målrettet dig, der savner et godt hjælpeværktøj og ideer til nye måder at observere og analysere fremdriften i registreringen af ulykker og behandlingen af afvigelser.

Sådan foregår det:

  • Du tilmelder dig via linket nedenfor.
  • Før online-demoen får du en bekræftelsesmail med et link, som du klikker på, når det er ved at være tid til vores live-session.
  • Du er klar til, at vi deler vores skærm med dig, og sammen gennemgår vi muligheder og funktionaliteter i IPW Visuelt Behandlingsoverblik.
  • Varighed: 30 minutter – og rundviser er adm. direktør, Anita Larsen.

Tilmeld dig webinaret den 27. juni her

Vi håber, at du ser med på dagen.

Har du ønsker til andre emner til webinarer, så send endelig en mail til Lene på ls@ipwsystem.dk.

Husk, vi er altid klar til at hjælpe, hvis du har tvivl eller spørgsmål. Bare tag fat i os på info@ipwsystems.dk / T. 7025 0214

System-support Spørgsmål til produkter mm.