Vælg en side

WEBINAR: Tillægsfunktionen, der husker alt det, I overser

Oplever du, at det kan være svært og besværligt for jer at holde overblik over opgaver på tværs af jeres mange formularer?

Hænger I sommetider i bremsen med alt for lange svartider, fordi medarbejderne trods alt har andet at lave end at gå ind og tjekke for nye opgaver i hver formular hele tiden?

Så kig endelig med på dette gratis live-webinar, hvor du kommer backstage og ser, hvordan tillægsfunktionen Opgaveoverblik fungerer.

Onsdag, den 21. august, kl. 14.00 – 14.30

Med Opgaveoverblik undgår I at skulle gå ind i hver formular for at se, om der ligger nye opgaver. Oversigten kan konfigureres med det antal formularer, I ønsker at få vist – filtreret og opsat på baggrund af de hurtigfiltre og kolonneopsætninger I ønsker i listevisningen.

Gevinsten er bedre overblik, mindre stress og kortere svartider.

På webinaret får du:

  • En præsentation af opbygning og muligheder i Opgaveoverblik
  • Indsigt i, hvordan andre kunder har brugt Opgaveoverblik til at sikre hurtigere behandling af sager.

Webinaret er rasende relevant for dig, der arbejder med flere forskellige formularløsninger, hvor et samlet opgaveoverblik giver mening. Arbejder du alene i IPW Polaris eller med kun en eller to formularer, vil du derimod spilde din tid.

Sådan foregår det:

  • Du tilmelder dig via linket nedenfor.
  • Før online-demoen får du en bekræftelsesmail med et link, som du klikker på, når det er ved at være tid til vores live-session.
  • Du er klar til, at vi deler vores skærm med dig, og sammen gennemgår vi muligheder og funktionaliteter i Opgaveoverblik.
  • Varighed: 30 minutter – og rundviser er adm. direktør, Anita Larsen.

Tilmeld dig webinaret den 21. august her

Håber, at du har lyst til at kigge med.

P.S: Har du ønsker til andre emner til webinarer, så send endelig en mail til Lene på ls@ipwsystem.dk.

Husk, vi er altid klar til at hjælpe, hvis du har tvivl eller spørgsmål. Bare tag fat i os på info@ipwsystems.dk / T. 7025 0214

 

>>>Ja tak, jeg vil med på webinar<<<

 

 

Har du brug for hjælp?
X