Transparent

Årets inspirationsdag, du ikke vil misse!

?

Event

IPW Kundeseminar 2023

IPW Kundeseminar er en forfriskende fusion af perspektiver på kvalitetsledelse og rå mængder julehygge. I løbet af én dag kun, kan du opleve et fagfællesskab med en overflod af inspiration. Og god forplejning undervejs.

IPW Systems kunderseminar

IPW Kundeseminar samler +200 kvalitetsansvarlige til en dag i kvalitetsledelsens tegn. Vi mixer et program med de bedste tankevækkere, inspirationsoplæg, helt nyudviklede redskaber, god mad, konkurrencer og en massiv vitaminindsprøjtning af det IPW’ske fællesskab. 

 

IPW KUNDESEMINAR 2023: Samarbejde som et vilkår! 

Digitaliseringen går stærkt, og forventningerne til IT stiger eksponentielt. Så betydningen af tværtænkning og teamarbejde har aldrig været større.

Denne dag ser vi på, hvad der kendetegner ledelsessystemer, der fastholder momentum. Hvordan man styrer den interne storytelling og skaber engagement. Og hvordan man sætter det bedste hold under implementering eller reimplementering af virksomhedens IPW-system.

Undervejs får du inspiration af så forskellige frontløbere som Flensted, Vola og Kamstrup. Dagen er også pakket med sneak peak på nye features, musik og quizzer med præmier for mere end 10.000 kr.

 

Dagen i billeder


 

 

Hold dig opdateret!

Modtag nyheder om IPW, kvalitetsledelse og invitationer til faglige events i din indbakke.

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.