Transparent

Få fart på dine projekter

– og prik hul på udfordrende udviklingsopgaver

?

Arbejdsdage med IPW Konsulenter

Står du foran en opgave (eller opgaver), der kræver ekstra sparring, ekstra ekspertise eller ekstra hænder?

IPW-konsulenterne tilbyder at være problemknusere og håndsrækkere på Arbejdsdage, der kan strække sig fra en enkel formiddag til et forløb over længere tid med flere arbejdsdage.

Eller dag. Det behøver ikke være en fysisk dag. Arbejdsdage kan med stor succes også afholdes online.

I alle tilfælde er Arbejdsdage det oplagte værksted til at flytte projekter og prikke hul på udfordrende udviklingsopgaver – lige nu og her og helst i en fart.

 

Gør brug af Arbejdsdage til …

 • Good practice-workshop
  I skal snart på introforløb, men inden da vil I have inspiration og perspektiver, så I får mest muligt ud af undervisningen. Hvad kan lade sig gøre i IPW? Hvad vil være good practice og give mest mulig værdi for jeres virksomhed?
 • Workshop på struktur og design
  Du har brug for sparring til at opbygge den struktur (ikke indhold) og det designlook, du har i tankerne – og til at implementere alle dokumenter.
 • Tilpasning til nye opgaver
  Hele organisationen udvikler sig med nye produkter og/eller arbejdsgange. Jeres IPW-system skal tilpasses for at matche nye opgaver.
 • Oplæring og træning
  Medarbejdere er stoppet. Du er selv ny i IPW. Jeres IPW-system har ligget hen. I har problemer, der skal løses, men ingen der kan gøre det. Både systemejer og enkelte brugere trænger til oplæring og træning til at komme i gang igen.
 • Opbygning af noget specifikt
  Du har brug for hjælp til at bygge eller omstrukturere noget, måske én meget specifik ting – for eksempel oprettelse af forretningsenheder, så I kan gøre brug af lister?
 • Opsætning af datavisualisering/PowerBI
  Du vil have sparring på, hvordan I opsætter IPWs datakilde API og tilpasser formularer, som sikrer effektiv dataopsamling og datavisualisering baseret på IPW-data.

 

 

bool(false)

Ønsker du målrettet rådgivning og sparring på netop din løsning?

Vi hjælper dig gerne med at finde den håndsrækning, der får dig bedst videre.