Transparent

Få mest muligt ud af dit IPW-system

Få redskaberne til at skabe en nem og frustrationsfri kvalitetsledelse

Hvad er IPW Akademi?

IPW Akademi er IPWs kursusafdeling med intensiv træning og teknisk nørd-viden – forklaret på den ikke-nørdede måde.

Din organisation udvikler sig hele tiden. Nye kollegaer, opgaver og processer kommer til, og det sætter præg på interne systemer – herunder jeres IPW-system, som også hele tiden udvikles.

På IPW Akademi finder du forløb, træning og kurser, der giver både administratorer, SuperBrugere og brugere den nødvendige viden om systemets bærende elementer. Nogle kurser anbefaler vi, at du tager i en bestemt rækkefølge, andre kan stå alene.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er den bedste tilgang til lige netop din eller jeres situation, skal I ikke tøve med at tage fat i os!

 

Hvem kan bruge IPW Akademi?

Det kan nogle gange være lidt af en gåde at finde ud af, hvilket kursus der matcher bedst med dine behov og din situation. Kursernes værdi afhænger både af eget niveau, men i høj grad også af den situation du som bruger eller systemejer er i.  Kast et blik på nedenstående og se, om mon ikke én af situationerne er genkendelig for dig –  og se, om de tilknyttede forløb kunne være relevante.

“På IPW-kurset fik jeg indblik i, hvordan systemet er bygget op, og hvordan det virker. Man arbejder i sit eget system , så man ved lidt om tankerne bag og man får også inspiration til, hvordan noget kan gøres smartere.”

 
– Anders Bo Poulsen, HSEQ Coordinator, Hydrema Group

bool(false)

Hey - I kan også komme omkring dét med kurser på en anden måde …

Få et 1:1 virksomhedstilpasset kursus med IPW Akademi. Dansk/engelsk, online/offline – præcis, som I ønsker.