Transparent

Få mest muligt ud af dit IPW-system

Få redskaberne til at skabe en nem og frustrationsfri kvalitetsledelse

Hvad er IPW Akademi?

IPW Akademi er IPWs kursusafdeling med intensiv træning og teknisk nørd-viden – forklaret på den ikke-nørdede måde.

Din organisation udvikler sig hele tiden.

Nye kollegaer, opgaver og processer kommer til, og det sætter præg på interne systemer – herunder jeres IPW-system, som også hele tiden udvikles.

På IPW Akademi finder du kurser, der giver både administratorer og brugere den nødvendige viden om systemets bærende elementer. Nogle kurser anbefaler vi, at du tager i en bestemt rækkefølge, andre kan stå alene.

Alle kurser (også virksomhedstilpassede kurser) er tilknyttet 12 ugers efterfølgende online forløb.

For dig, der:

 • Står med et spritnyt IPW-system, og som ikke har arbejdet i systemet før.
 • Er ny bruger i et eksisterende IPW-system.
 • Er erfaren bruger i IPW.

Kurser i IPW Polaris:

 • GrundByggeren
  Intenst grundkursus for IPW-brugere. Du får en effektiv gennemgang af primære funktioner i IPW Polaris og IPW Metazo – og lærer at udnytte systemets medfødte funktioner bedst muligt. NU OGSÅ SOM ONLINE KURSUS PÅ DANSK OG ENGELSK
 • DokumentByggeren
  Hands-on kursus for dig, der ønsker at præsentere indholdet på dine IPW Dokumenter på en ensartet og overskuelig måde, så brugeroplevelsen optimeres på de enkelte IPW Dokumenter.
 • Rundt om IPW
  Hands-on kursus for dig, der har styr på det grundlæggende fra GrundByggeren og DokumentByggeren. Vi arbejder med komponenten “Udgiv Brugerflade”, opretter en SuperBruger-profil, opretter Notifikationer, og tager et kig på Hurtigfiltre, Kolonneopsætninger og Konfiguration. Alt sammen for at effektivisere dit system.

Kurser i IPW Formular:

 • FormularStarteren
  Grundlæggende kursus for dig, der er ny i IPW Formular eller IPW Registrering. Du lærer, hvordan IPW Formular er opbygget, og hvordan du vedligeholder de væsentligste elementer.
 • FormularByggeren
  Basiskursus for dig, der har IPW Formular. Du får en dybere forståelse for felter, stadier, knapper og ansvar – og værktøjerne til at bygge din egen formular.
 • FormularDesigneren
  Udvidet kursus for dig, der har IPW Formular. Her gennemgår vi de skridt og overvejelser, der skal til for at designe en god IPW Formular.

 

Hey - I kan også komme omkring dét med kurser på en anden måde …

Få et 1:1 virksomhedstilpasset kursus med IPW Akademi. Dansk/engelsk, online/offline – præcis, som I ønsker.