Transparent

Læring når du vil, hvor du vil

?

IPW Akademi Online

Velkommen til IPW Akademi Online, vores helt egen online læringsunivers! Hvis du har været på ét af vores Implementeringsforløb, SuperBrugerforløb eller et andet kursus, får du helt automatisk gratis adgang til vores online platform. Her blander vi strategiske artikler, (video)-tutorials, skabeloner og spændende opgaver for at krydre din læring.

Hvert kursus er designet til at supplere det forløb, du er en del af, for det er i processen med at arbejde med det lærte materiale, at den reelle læring og erfaring sker. Derfor er det vigtigt, at du ikke kun sætter tid af til kursusdage, men også til selvstudier, hvor vores Online Akademi virkelig træder i karakter og hjælper dig med at strukturere dit læringsforløb. Dyk ned i vores verden af viden og gør dig klar til at udforske, lære og vokse.

 Læring når du vil, hvor du vil

IPW Online Kurser kan tilgåes når som helst og hvor som helst, hvilket giver mulighed for at tage tingene i eget tempo, og i den rækkefølge/på den måde, der giver bedst mening.

Differentieret undervisning

Kurserne indeholder strategi og opgaver på flere niveauer, hvorfor det er muligt for den enkelte at opnå det individuelle læringsbehov

Opdaterede materialer

Materialerne på Akademiet opdateres løbende som funktioner tilføjes, ændres og optimeres i IPW systemet. Derfor kan man sagtens opleve at der fra den ene dag til den anden dukker flere artikler op på et forløb.