Transparent

Hvorfor IPW Akademi som co-pilot?

IPW Akademi FAQ

Hvorfor skal jeg tage på IPW Kursus?

IPW-systemet er i konstant udvikling med i omegnen af 10 nye versioner hvert år, der byder på nye og forbedrede funktioner samt tilpasninger fra den virkelige verden. Vores konsulenter arbejder dagligt med at finde innovative anvendelser og forbedringer. For at sikre optimal funktion og effektivitet, gennemgår alle systemer en årlig revision, der udfordrer og optimerer vores tilgang.

 

Giver det mening af tage en kollega med på samme IPW Kursus?

Absolut. I får en engageret sparringspartner, der kender jer og jeres organisation indgående, og som kan udfordre jer præcis, hvor det er nødvendigt. Herved bliver det også nemmere at implementere ændringer i organisationen, da man står stærkere sammen. Desuden får I hjælp til at ændre vaner, hvilket kan være svært, hvis man er alene og omgivelserne ikke ændrer sig.

 

Hvorfor er der max antal deltagere på jeres kurser?

For at sikre optimal læring har vi sat et max på deltagere per kursus. Herved er der god plads og rum til både faglige diskussioner, strategiske overvejelser og teknisk fordybelse.

 

Kan vi udvide med flere IPW Kurser eller arbejdsdage?

Selvfølgelig kan I det! Vores kurser er udviklet til at kunne bygges ”ovenpå” hinanden, så det kan ofte være en god ide at købe to kurser i streg. Fx. er GrundByggeren et godt sted at starte. Afhængig af, hvilke opgaver man har i systemet, kan man herfra drage fordel af at tage DokumentByggeren, Rundt om IPW Metazo eller FormularStarteren.

I nogle situationer kan det give stor værdi at starte med et grundlæggende kursus, og kort tid efter følge op med en arbejdsdag, hvor man sammen med en konsulent får fokuseret på jeres system og jeres udfordring, baseret på den forståelse der er opnået fra et kursus.

 

Hvad er næste skridt?

Efter kurset er det essentielt at dedikere tid til at implementere de nye ideer og funktioner, enten gennem arbejdsdage med en konsulent, workshops, eller ved regelmæssigt at afsætte tid til at arbejde med systemet ud fra det lærte. Afhængigt af behov kan kurset også lede til et dybere samarbejde med IPW, som kan omfatte specialtilpasninger og løbende sparring for at fremme udvikling.

 

Hvorfor sende en medarbejder på kursus?

For virksomheden indebærer det at sende en medarbejder på IPW Kurset flere fordele. Ved at være opdateret med de nyeste funktioner og tilpasninger i IPW-systemet kan medarbejderen bidrage mere effektivt til virksomhedens drift. Den årlige revision sikrer, at virksomheden forbliver konkurrencedygtig ved at optimere arbejdsprocesser og identificere innovative anvendelser. Dette kan føre til øget produktivitet, forbedret kvalitet og reducerede omkostninger på lang sigt.