Transparent

Kom i dybden
med teknisk nørd-viden

– forklaret på den ikke nørdede måde.
Kom med

?

IPW Kurser

Vi forstår vigtigheden af at mestre de værktøjer, du arbejder med. Derfor tilbyder vi jer IPW Brugere en række kurser designet til at sikre, at I får fuldt udbytte af jeres IPW-systemer.

På vores IPW Kurser har vi laserfokus på viden om systemet og dets muligheder. Undervisningen afvikles i vores specialindrettede kursuslokale hos IPW i Kolding. Det er også muligt at få disse kurser specialtilpasset din virksomhed i forbindelse med et workshop-forløb.

Glæd dig også til at netværke med andre kvalitetsansvarlige på tværs af deltagervirksomhederne. Nogle er ret grønne, andre er erfarne (men sukker efter inspiration til at gentænke processer og udvikle nye metoder).

IPW Kurser er tilgængelige i forskellige formater, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov og din kalender.

IPW Polaris Kurser

GrundByggeren
Et grundkursus for dig, der ønsker en effektiv gennemgang af IPW-systemet. Vi dykker ned i, hvordan I kan få mest muligt ud af IPW’s kernefunktioner, så I effektivt kan optimere jeres arbejdsprocesser og skabe værdifulde resultater

90-dages adgang til IPW Akademi Online forløb til alle kursister.

DokumentByggeren
Et hands-on kursus for dig, der ønsker at præsentere indholdet på dine IPW Dokumenter på en ensartet og overskuelig måde, således at brugeroplevelsen optimeres på de enkelte IPW Dokumenter.

90-dages adgang til IPW Akademi Online forløb til alle kursister.

SystemAdministratoren
Kursus henvendt til (nye) systemadministratorer, der allerede har været på GrundByggeren eller haft sammenlignelig oplæring. Vi arbejder med komponenten “Udgiv Brugerflade”, opretter Profiler og BrugerGrupper, opretter Notifikationer, Hurtigfiltrer og Kolonneopsætninger, samt tager et kig på Konfiguration. Alt sammen for at effektivisere dit system.

90-dages adgang til IPW Akademi Online forløb til alle kursister.

Kom godt i gang med IPW Kompetencestyring
Online kursus til dig, der er Administrator eller Superbruger i IPW og som ønsker at kickstarte arbejdet med IPWs kompetencestyringsmodul. For at få mest muligt ud af kurset skal du have godt kendskab til de grundlæggende elementer i IPW Polaris og IPW Metazo.

 

IPW Registrering Kurser

FormularStarteren
Et grundkursus for dig, der vil klædes på til at mestre de grundlæggende dele af IPW Registreringer. Vi udforsker alt fra IPW Dokumenter til smart brugerfladetilpasning, kolonneopsætning og hurtigfiltre. Vi dykker også ned i hjælpetabeller, notifikationer, brugerstyring, og tager et kig på, hvordan du får det bedste ud af kalendervisninger og opgaveoverblik.

FormularByggeren
Dette basiskursus er for dig, der har IPW Formular. Her får du en dybere forståelse for felter, stadier, knapper og ansvar – og værktøjerne til at bygge din egen formular. Vi starter med et færdigt formulardesign, og så kaster vi os ud i en blanding af erfaringsdeling og små praktiske opgaver. Vi tager udgangspunkt i et færdigt formulardesign.

FormularDesigneren
Det perfekte kursus for dig, der vil tage det næste skridt efter vores deltagelse på IPW Kurserne “Formularbyggeren” og “Rundt om IPW Formular”. Vi bygger på din værktøjskasse med ny viden, færdigheder og kompetencer til at designe IPW Formularer ved brug af bl.a. understøttende materiale, erfaringsdeling og opgaver.

Virksomhedsspecifikke kurser og gruppekurser

Overvejer I et skræddersyet kursus tilpasset jeres virksomhed? Vores virksomhedstilpassede kurser, tilgængelige både online og fysisk, omfatter et online forløb på IPW Akademi, hvor I kan dykke ned i og øve kernefunktionerne. Kurserne kan holdes hos IPW i Kolding, hos jer, eller online, alt efter hvad der passer bedst til jeres behov.

 

IPW Redaktørkursus
Et Redaktørkursus giver deltagerne et indblik i de centrale arbejdsgange i IPW systemet, og klæder jer på til at varetage opgaver med IPW Dokumenter og filer i jeres system.
4 timers kursus med minimum 5, maksimalt til 7, deltagere pr. hold.
90-dages adgang til IPW Akademi Online forløb til alle kursister.

 

Virksomhedstilpasset emnekursus (Polaris)
Undervisning er baseret på ét af vores IPW Kurser i Polaris.
4 timers kursus med op til 7 deltagere pr. hold.
90-dages adgang til IPW Akademi Online forløb til alle kursister.

 

Ny Systemejer forløb
Online eller fysisk træning

1 x GrundBygger kursus
4 x 2 timers arbejde med Polaris/Registrering IPW Solution Specialist
90-dages adgang til IPW Akademi Online forløb

Tilmeld dig 

Find dit næste kursus.

bool(false)

Gratis webinar (næsten) hver måned

Næsten hver måned afholder IPW webinar for brugere af IPW. Sammen dykker de ned i de mange muligheder løsningen tilbyder.

Find dit næste webinar her