Transparent

IPW skal tiltrække
endnu flere kunder af alle slags.
Vores nye Account Manager ved, hvordan.

Er det dig?

Kom med på rejsen

?

Karriere

06/06-2023

Account Manager der kan åbne døre!

IPW udvikler software til ledelsesrapportering, kvalitetsledelse og produktionsoptimering. Vores vigtigste mål er at forbinde kvalitetsansvarlige og facilitere digital kvalitetsledelse, og dét mål er dit udgangspunkt.

Som Account Manager bliver din vigtigste opgave at invitere flere kunder indenfor – og at udvikle de metoder, vi har succes med, så de bliver endnu bedre. Du håndterer målrettet salgsprocessen fra første kundekontakt til endelig kontrakt, og du har den egenskab at få dén cirkel til at køre i ring.

Hvilken profil forestiller I jer, at jeg har?

Vores forventninger peger i to retninger, og du kan få dem til at gå op i en højere enhed:

  1. For det første elsker du salg. Seriøst, du ELSKER det. Du kan drive en lang salgsproces fremad med kold canvas, kundemøder og webinarer, og du kan gøre det med en mobil, PC og bil som basisudrustning.
  2. For det andet går du op i forretning og mærker en stor tilfredsstillelse, hver gang IPW får en ny kunderelation. Du har en vild disciplin, er lynhurtig til at læse situationer, og din entusiasme er smitsom. Det er naturligvis et plus, hvis du har interesse for IT.

Vi forventer til gengæld ikke, at du har en bestemt uddannelse. Vi går meget mere op i din naturlige evne til at åbne døre, din handlekraft og dit mod på at kaste dig helhjertet ind i at gøre kunder og kolleger glade.

Hvordan vil min hverdag se ud?

Arbejdstiden er cirka 37 timer om ugen, og du arbejder med base i Kolding, men med kundebesøg i hele landet. Vi nærmer os små 38 medarbejdere, hvoraf 8 (9) er i salg, og en gang om ugen evaluerer salgsteamet deres arbejde i fællesskab. De dage, du er i pitstop, spiser du frokost med usædvanlig engagerede kollegaer ved langbordet. Du vil rapportere til salgschefen.

Hvordan er livet i øvrigt hos IPW?

IPWs dna er nem at genkende. Du får adgang til en glad kollegagruppe med overskud og masser af intentioner om at gøre det rigtige. Her er en uformel kultur, hvor faglighed, korte beslutningsveje og stor respekt for kunder går hånd i hånd. Og så er vi i rivende udvikling. Sådan cirka 20% om året.

 

Det lyder som noget for mig! Hvordan søger jeg?

Du sender en PDF med en kort, motiveret ansøgning og et CV til salgschef Michael Lyngfeldt via “Ansøg” og gør det med det samme. Vi ansætter, når vi finder den rigtige.

 

Søg jobbet

 

bool(false)

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.