Transparent

Priser og vilkår

Akademi og konsulentbistand

Priser

Emnekurser in-house 5.995,- ex. moms

(GrundByggeren, DokumentByggeren, Rundt om IPW)

  • 3 mdr. adgang til tilknyttet forløb i IPW Akademis læringsmiljø (LearnDash)
  • Tilkøb: Yderligere 3 mdr adgang til IPW Akademis læringsmiljø 1.495,- ex. moms (Kan købes i forlængelse)

 

Emnekurser in-house 7.995,- ex. moms

(FormularStarteren, FormularByggeren, FormularDesigneren)

  • 1 times online plenum opsamling m./instruktør, 1 mdr. efter kursus
  • 3 mdr. adgang til tilknyttet forløb i IPW Akademis læringsmiljø (LearnDash)
  • Tilkøb: Yderligere 3 mdr adgang til IPW Akademis læringsmiljø 1.495,- ex.moms (Kan købes i forlængelse)

 

Adgang til IPW Akademi Online 1.495,- ex. moms

  • 3 mdr Online Adgang
  • Adgangen gælder: Rene Online kurser, IPW Polaris Intro forløb DA/EN samt emnekurser man har været på.
  • Adgangen gælder ikke: Emnekurser man ikke har deltaget på.

 

Virksomhedsspecifikt kursus fra 16.485,- ex. moms

  • 6 timers intensiv undervisning
  • 3 mdr. online adgang

Vores produktliste, priser og lignende, opdateres løbende, som vi udvikler nye produkter og tilpasser de eksisterende. Måtte der være et specifikt produkt I står og mangler, hører vi meget gerne fra jer.

 

Vilkår

Tilmelding

Når vi har modtaget og registreret din tilmelding, modtager du en kalenderinvitation med info vedr. bla. kursusansvarlig. Én uge inden kurset modtager du yderligere info over mail.

På hvert kursus er der en beskrivelse af de forudsætninger, der gælder for kurset. Se vores nuværende udbud af kurser på ovenstående link. Har du uddybende spørgsmål vedr. et tilmeldt kursus, rettes disse mod den kursusansvarlige.

 

Afmelding

Afmeldingsfristen er 14 dage inden kursusstart, medmindre andet er anført under det enkelte kursus. Du foretager din kursusafmelding på mail til den kursusansvarlige. Din afmelding er først bekræftet efter svar pr. mail fra den kursusansvarlige.

Du kan uden omkostning afmelde et kursus inden afmeldingsfristens udløb. Afmelder du dig senere end 14 dage før kursusstart, opkræves hele kursusafgiften. Din kursusplads kan dog uden omkostning overføres til en anden deltager fra samme virksomhed helt frem til kursusstart.

Ved udeblivelse uden afmelding inden fristen opkræver vi fuldt kursusgebyr.

Særlige vilkår for konsulentbistand:

Ved aflysning eller udskydelse af en aftale om konsulentbistand mindre end 5 arbejdsdage før den aftalte dato betales 50 % af det aftalte honorar.

Ved aflysning eller udskydelse mindre end 1 arbejdsdag før den aftalte dato betales det fulde honorar.

 

Betaling af kursusafgift

Alle priser er i DKK og inkl. materialer og forplejning, men ekskl. moms, rejse og ophold, medmindre andet er anført. Kurset faktureres efter kurset. IPW Systems forbeholder sig ret til prisændringer, og tager forbehold for eventuelle trykfejl.

For kurser over 3 timers varighed er frokost inkluderet. Kontakt den kursusansvarlige hvis du har særlige ønsker med hensyn til maden.

 

Kursusændringer

IPW Systems forbeholder sig ret til ændringer af tid og sted. Ændringer i kursusindhold kan forekomme, hvis det øger udbyttet af kurset for deltagerne.

For at sikre en høj kvalitet forbeholder vi os ret til at aflyse kurser – fx hvis det skønnes, at et for lavt deltagerantal vil medføre, at den enkelte deltager ikke får maksimalt udbytte af kurset. I så fald tilbyder vi en plads på det førstkommende kursus med samme indhold. Hvis du ikke ønsker en plads på et fremtidigt kursus, bliver din tilmelding annulleret.

Ændringer udmeldes via mail. I den uheldige situation hvor vi bliver nødt til at aflyse i sidste øjeblik, kontakter vi dig pr. telefon. Derfor beder vi di oplyse mobilnummer og mail-adresse ved tilmelding.

IPW Systems hæfter ikke for eventulle direkte eller indirekte tab, der måtte være som følge af aflysning, undervisningens eller materialets beskaffenhed.

 

Systemtilkøb

Nogle af vores kurser kræver, at man har tilkøbt specifikke moduler såsom f.eks. HACCP eller SOP’er. Såfremt dette er tilfældet, vil det fremgå af kursus beskrivelsen. Det er altid muligt at tilmelde sig disse kurser, uagtet om ens system har disse moduler. Ønsker man at blive inspireret i brugen af nogle af vores tilkøbes-funktioner, henviser vi til vores gratis webinarer.

 

Sted

Alle kurser afholdes hos IPW Systems i Kolding, hvis ikke andet er angivet. Vær opmærksom på, at lokalerne desværre ikke er egnet til brugere af kørestol, for vi bor på første sal, og der er ingen elevator i bygningen.

 

Spørgsmål og kontakt

Ved generelle spørgsmål vedrørende IPW Systemet (Polaris, Metazo, Formular, osv.) kontaktes IPW Support, support@ipwsystems.dk

Ved generelle spørgsmål vedrørende IPW Akademi Online kontaktes IPW Instruktør Anne Nellemann, acn@ipwsystems.dk

Ved spørgsmål vedrørende systemtilkøb kontaktes Intern salg v./ Lene Sejersen, ls@ipwsystems.dk