Transparent

Vi søger en erfaren it-konsulent
eller juniorkonsulent

Er det dig?

?

Karriere

01/12-2022

Erfaren it-konsulent eller juniorkonsulent

Hos IPW Systems går det fremad med raske skridt. Derfor søger vi nu en ekstra konsulent til vores eksisterende konsulenthold.

Hvilken profil forestiller I jer, at jeg har?

Det er ikke afgørende for vores valg af fremtidig kollega, om du kommer rig på arbejdserfaring eller som friskbagt kandidat. Vi ser stor værdi i begge dele og kan få begge til at passe godt ind. Vores virksomhed er i forvejen et blandet team med stor variation i baggrund og erfaring. Det vigtigste hos os er, at du har stor lyst til at have med kunder at gøre, og at du har lyst til at blive skarp i forretningsanalyse og implementering. Ja altså, hvis du da ikke allerede er det.

Vi kunne nævne en masse smarte udtryk og kundskaber her, men det er ikke helt vores stil. Vi leverer enkel forståelighed til vores kunder, og det afspejler sig også meget i vores kultur. Naturligvis skal du da være både ærlig, kærlig og herlig. Hvem vil lede efter andet? Det er dog din hjerne, vi er ude efter, og den skal være indstillet på skarp, analytisk og lærevillig.

Du skal have en naturlig forståelse for IT og forretningsdata, og du skal føle dig drevet af at kunne være brobygger mellem kundens forretningsbehov og den tekniske implementering. Det er en kombination af passion og nysgerrighed for mulige løsninger, der skal være med til at bidrage til vores allerede langvarige og tætte kunderelationer.

 

Hvad kommer jeg til at lave?

IPW-holdet er en herlig flok på 38 hoveder, og du bliver en del af vores eksisterende konsulentteam med 6 kolleger. Du får i hverdagen en helt naturlig kontakt til resten af vores team, især support, udvikling og salg. Det er dog vigtigt, at du også kan arbejde selvstændigt, og at du sikrer overholdelse af alle aftaler med kunden.

Du vil indgå i vores standardleverancer af vores formularværktøj ”IPW Formular”. Her skal du varetage undervisning i de grundlæggende funktioner og samtidig fungere som sparringspartner og rådgiver i forhold til opbygning og konfigurering af velfungerende registreringsløsninger.

Du bliver ansvarlig for effektiv gennemførelse af planlagte arbejdsdage hos vores kunder, hvor du sammen med kunden skal specificere deres behov og krav til den tekniske implementering, der ofte involverer tredjepartssystemer og eksisterende data.

Du skal også dokumentere specifikationer og løsninger, fastholde aftalegrundlag på skrift og afgive tilbud i samarbejde med det øvrige team. Det er derfor nødvendigt, at du er velformuleret på både dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Hvis vi skal fortælle lidt mere om IPW…

Vi laver software til ledelsessystemer, som vi leverer til en bred og meget spændende portefølje af store og internationale virksomheder, der har mere end 100.000 brugere i vores løsninger.

Vores software er lige så fleksibel, som vores kunder er forskellige. De laver alt fra håndcreme, bleer og gipsplader, til spiseborde, fjernvarmerør og ost – både med og uden kommen. Vi kan faktisk garantere, at nogle af dem laver ting, du slet ikke har hørt om før.

Det er med til at gøre vores arbejde spændende og udfordrende. Softwaren er måske nok standardiseret, men leverancen er forskellig fra gang til gang.

På vores sociale medier ser vi nok ud til at hygge os vældigt meget. Det gør vi egentlig også, men tag ikke fejl. Vi er her ikke for hyggens skyld. Vores motto er ”Gør i dag bedre”. Det arbejder vi målrettet på at hjælpe vores kunder med hver eneste dag.

 

Det lyder som noget for mig! Hvordan søger jeg?

Du sender en PDF med en kort, motiveret ansøgning og et CV til salgschef Anita Larsenal@ipwsystems.dk.

Vi ansætter, når vi finder den rigtige.

bool(false)

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.