Transparent

Kom flyvende fra start

Få værktøjerne til at bygge en stærk IPW-løsning

?

Introforløb

Med købet af IPW får I et intensivt introforløb i nogle af de basale IPW-moduler, så I kan komme i gang med at bygge en holdbar løsning.

Introforløbet er målrettet systemadministratorer og de medarbejdere, der skal opbygge og vedligeholde systemet.

På kurserne får deltagerne en grundig indføring i arbejdet med IPW Polaris, IPW Formular og/eller IPW Registrering, så I selvstændigt kan få oprette og administrere jeres eget system.

Kurserne afholdes umiddelbart efter køb af de pågældende moduler, da det er på disse introkurser at I lærer hvordan systemet opbygges og anvendes. Står I med et allerede oprettet system med nye medarbejdere, der ikke har erfaring med systemet, anbefaler vi enten at tilkøbe en arbejdsdag med ved vores konsulenter, eller at I sender jeres medarbejdere på et emnekursus ved vores instruktører.

 

Den basale viden – og alle værktøjerne – til at udnytte og tilrette IPWs software bedst muligt:

 

  • Polaris Introkursus (tre dage á tre timer)
    Mellem kursusdagene skal der beregnes 2-3 timers ”hjemmearbejde” pr. person i form af øvelser, der løses til næste kursusdag. Opgaverne tager udgangspunkt i den egentlige opbygning af jeres endelige system. Det gør, at vi på kursusdagene kan arbejde med udgangspunkt i jeres behov og brug af systemet.
  • Registrering Introkursus (én dag á seks timer)
    Her gennemgås de medfølgende formularer i systemet. Afhængig af jeres behov kan tilpasninger af relevante formularer påbegyndes på kursusdagen.
  • Formular Introkursus (to dage á henholdsvis tre og seks timer)
    Her tager vi afsæt i jeres konkrete behov, og sammen opbygger og tilpasser vi formularer specifikt til brug i jeres system.

 

Forløbene afholdes med op til fire deltagere og som udgangspunkt hos IPW i Kolding – alternativt hos jer.

 

 

 

Brug for mere udvikling efter jeres introforløb?

Kom på Arbejdsdage med vores konsulenter

Læs mere