Transparent

Ny Systemejer-forløb

?

Har du overtaget styringen af et IPW system?

Forløbet er for dig, der har overtaget et IPW System, og skal have skabt et overblik over jeres system. Hvad bruges det til lige nu? Hvor skal der fokuserer for optimering og udvikling? Hvor er I på vej hen med systemet? Vi fokuserer både på tilegnelse af de mest centrale funktioner og funktionaliteter baseret på jeres brug af systemet, samt generel optimering og justering af systemet.

Ny Systemerejer-forløbet forudsætter: Deltageren skal forud for forløbet have været logget ind i jeres system og dannet sig et overblik over det. På dette forløb kræves det at man er Administrator. Sidst skal I have dannet jer et overblik over hvilke opgaver/funktioner/områder I særligt ønsker, at vi skal fokuserer på i løbet af forløbet.

 

Forløbet

IPW Solution Specialist gennemgår jeres system

  • Vi gennemgår på egen hånd jeres system, med fokus på optimerings- og udviklingsområder. Baseret på gennemgangen skitserer vi en umiddelbar plan for forløbet

2 timers online sparring med konsulent: 

  • Gennemgang af jeres nuværende setup fra både en teknisk og strategiske vinkel.
  • Definering af fokusområder: Optimering og/eller udvikling.
  • Forberedelse til GrundBygger kurset – evt. småtilpasninger i jeres system, for at I får det bedst mulige udgangspunkt for kurset.

Deltagelse på GrundByggeren

  • Deltagelse på GrundByggeren, hvor man får en grundig introduktion til de helt centrale elementer i systemet.
  • Læs mere HER

3 online forløb á 2 timer, hvor vi typisk fokuserer på:

  • Adgang: Gennemgang og optimering af Brugeradministration, herunder Brugere, Brugergrupper og Profiler. Fokus på Good practice, aktuelle funktioner og muligheder i systemet, tilpasset jeres behov.
  • Struktur: Gennemgang af menu-opsætning og muligheder, herunder Polaris-menu og sekundære menuer
  • Indhold: Fokuseret på jeres brug og behov. Gennemgang a oprettelse og brug af IPW Dokumenter samt filer. Brug af Indholdsskabeloner og SOP layout. Evt. fokus på diverse funktioner som anvendelse af standarder, eksterne links, ordbog, mv.
  • Kommunikation: Gennemgang af nuværende brug. Præsentation af alternative funktioner og metoder til optimering af kommunikation. Evt. opbygning eller tilpasning af notifikationer, opgaver og/eller lister/overblik.

 

INDHOLDET BÅDE KAN OG VIL VARIERE FRA FORLØB TIL FORLØB. Vi tager udgangspunkt i JERES system og JERES behov

 

 

Tid: 4 (online) møder á 2 timers varighed samt deltagelse på GrundByggeren.

Deltagerantal: 1 deltager.

Online forløb: 90 dages adgang til online forløbet “IPW Polaris Implementering” på IPW Akademi Online. Her finder du strategiske artikler, (video-)tutorials, skabeloner, eksempler, opgaver m.m. tilknyttet de generelle og grundlæggende funktioner, vi berører under forløbet.

Pris: 18.495,- ex. moms

 

bool(false)

Brug for mere udvikling efter jeres introforløb?

Kom på Arbejdsdage med vores konsulenter

Læs mere