Vælg en side

Arbejdsdage

Hands-on hjælp til store (og lidt svære) opgaver

Står du foran en opgave, der er så kompliceret, drilsk eller omfangsrig, at du har brug for ekstra hænder og ekspertise?

Vores dygtige konsulenter tilbyder at være både indpisker og den moralske støtte på Arbejdsdage, som kan strække sig fra en enkel formiddag til et forløb over længere tid med flere arbejdsdage.

Arbejdsdage er det oplagte værksted til at løse problemer, flytte projekter og prikke hul på udfordrende udviklingsopgaver der vedrører din kvalitetshåndbog eller ledelsessystem.

Afklaring af større projektforløb er også en opgave for vores konsulenter.

 

Brug Arbejdsdage når …

  • I har været på introkursus i IPW Formular, og vil i gang med at opbygge/bygge videre på jeres formularer – reklamationshåndtering, forbedringsforslag og afvigelser. Men formularerne er relativt tekniske, og skal måske tale sammen med andre formularer. I vil også have klare afgrænsninger for, hvem der kan og skal hvad i de forskellige stadier.
  • Jeres kvalitetsstyringssystem har nogle år på bagen, og I bruger det på anden måde, end det oprindeligt var tiltænkt. Systemet trænger til en gennemgående omstrukturering, og medarbejderne har brug for undervisning.
  • Hele jeres QHSE system er vokset. I ønsker en gruppe SuperBrugere med særlige rettigheder, som sidenhen undervises med afsæt i jeres reelle behov.
  • Medarbejdere er stoppet. Jeres IPW system har ligget hen. I har problemer, der skal løses, men ingen der kan gøre det. Både systemejer og enkelte brugere trænger til en workshop for at komme i gang igen.
  • Hele organisationen udvikler sig med nye produkter og/eller arbejdsgange. Jeres IPW system skal tilpasses for at matche nye opgaver.

 

Facilitatorer på Arbejdsdage:

Anne Cathrine Nellemann
Kurser: Polaris

Anton Weijsenfeld
Kurser: Polaris, Registrering, Formular

Runa Lykke Reher
Kurser: Polaris, Registrering, Formular

Morten Hougs
Kurser: Polaris, Registrering, Formular

Har du brug for hjælp?
X