Transparent

IPW Kundeseminar 2022

?

19/12-2022

Højdepunkter og hovedpointer

 

Hvert år i december byder vi velkommen til IPWs traditionsrige kundeseminar, som denne gang blev afholdt i Fængslet i Horsens. Det var jo i Horsens, det hele startede for 20 år siden. At IPW så dagens lys.

I mellemtiden er Fængslet blevet et langt festligere sted. Udenfor, en skånselsløs, frysende kulde. Indenfor, en kæmpemæssig, glad julestue.

Her er highlights, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed i vintermørket.

 

Årets tema: Ståsteder i en fortravlet tid!

Virkeligheden ændrer sig. Det har den altid gjort, men i takt med stigende globalisering, mere kontakt mellem mennesker og stadigt større og mere komplekse afhængigheder mellem virksomheder, lande og økonomier, så ændrer den sig hurtigere og voldsommere end tidligere.

Hvordan tager vi kloge beslutninger, mens vi står i det fortravlede nu-og-her? Hvordan undgår vi videnstab ved udskiftning af nøglemedarbejdere? Og hvordan bygger vi systemer til at klare alt det?

 

 

De vigtigste take-aways til 2023

STIGENDE INFORMATIONSPRES

Informationsoverload er ikke længere en risiko, men et reelt problem. Vi forventes at holde styr på så meget, at vi nemt mister øjet for den egentlige værdiskabelse: Produktet og kundeoplevelsen. Undgå at miste overblikket.

SMÅ EVOLUTIONER – OG NOGLE GANGE OGSÅ REVOLUTION

Systemer skal holdes lækre og relevante. Strukturen skal konstant justeres. Slet og ryd op. Skab liv og larm, så ledelsessystemet kan rebrandes. Minimum hvert tredje år.

SUND FORNUFT
Det er nemt at drukne i store mængder data. Vær kritisk overfor indhold. Vi bliver ikke bedre af nye procedurebeskrivelser. Det er kun dem, der vedligeholdes, der bliver anvendt aktivt. Husk at stoppe op og tænke dig om.

UDNYT TEKNOLOGIEN
Du er ikke alene kvalitetsansvarlig. Du er også ansvarlig for et IT-system – og for at gøre det værdiskabende. Din opgave er at stille redskaber til rådighed. Ikke at diktere i detaljen. I fremtidige systemer har den enkelte medarbejder langt mere indflydelse. Omfavn muligheder og spil hinanden gode.

 

Over 200 deltagere fik indblik, eftertanke og et godt grin med hjem!

”Det var første gang, jeg var med. Jeg har hørt en masse godt om det, så det måtte jeg prøve, og det var virkelig godt! :)”

 

”Et seminar, som jeg ikke vil gå glip af, og som jeg vil opfordre mine kollegaer til at deltage i næste gang. God inspiration, ny viden og generelt en fantastisk dag!”

 

”Kundeseminaret er mit første af slagsen, og hvor er jeg da glad for, at det er en fast tradition i min afdeling. Vi ses næste år.”

Nye, lækre features 🤠

Frem mod foråret er der mange små og store funktionaliteter undervejs_

 

Nyt design: IPW Polaris tager et tigerspring fremad.
Opfriskning af brugerfladen løfter brugeroplevelsen op til et nyt niveau og tilpasser sig optimalt til skærme og enheder. Overskueligt og letlæst dokumentindhold, fremhævende budskaber og billedformater med bløde skygger og runde hjørner gør det nemt også for nye brugere at lære brugerfladen at kende. (version 6.4)

 

Microsoft 365 integration – Redigér tilknyttede Office filer direkte i Microsoft 365. Hurtig redigering af en tilknyttet Word-, Excel og PowerPoint-fil til et IPW Dokument. (Version 6.4)

 

Kalenderdesign Visualisér data i en kalendervisning eller årsoversigt. Giver bedre overblik over datobaserede registreringer/opgaver. (version 6.3)

Andre ting, vi har bagt på i IPW-værkstedet

 

Datakilde API – Nem adgang til data til brug i business intelligence systemer. (version 5.27)

 

Test af e-mail notifikationer inden afsendelse – Undgå at forstyrre brugere med testdata. (version 6.2)

 

Dokumentegenskaber – Ny og forbedret rækkefølge af dokumentegenskaber. Oplev hurtig dokumentoprettelse og bedre overblik. (version 6.3)

 

Skift ansvarlig – Hurtigt skift af ansvarlig på flere registreringer ad gangen. (version 6.2)

 

Medarbejderlister komponent – Dynamisk generering af en medarbejderoversigt. Giver overskueligt overblik over medarbejdere. (version 6.4)

 

Site konfiguration – Nyt designlayout af systemets konfiguration med hurtig søgning/navigation. (version 6.0)

 

Print fra IPW Polaris – Administration af faste elementer på print. Angiv, hvilke dokumentelementer, brugeren ikke selv kan til- og fravælge. (version 6.2)

Dagens IPW-kunder på scenen:

FRA BRANDSLUKNING TIL FREMSYNET FØDEVARESIKKERHED

v/ Karin Skovhus, Kvalitetschef – Logistik/Q-manager, Coop
Karin delte historien om en udviklingsrejse på vej mod struktur, indgangskontrol og dataanalyse i yderste potens.

 

KOMMUNIKATIONSSFLOW I EN BRUGERVENLIG HVERDAG

v/ Kristina Sloth Nielsen, Head of Quality Management, OSK-Shiptech

Kristina fortalte om procesbeskrivelser og projektstyringsformularen, som dagligt sparer en times administrationsarbejde.

 

ÉN KONCERN, TRE LØSNINGER OG MASSER AF SAMARBEJDE

v/ Hanne Sørensen, Anne Elgaard og Camilla Nybo fra NRGi og Konstant. KONSTANT er en del af NRGi – en af Danmarks største energikoncerner. IPW fungerer som en intern vidensbank, og et stærkt team sikrer viden og rammer til at tage kloge beslutninger i en kritisk hverdag.

 Vi havde også besøg af ildsjæl, forfatter og foredragsholder, Tommy Krabbe, der gav sit bud på hvordan vi kan STÅ STÆRKT, når der HELE tiden er noget nyt, der banker på. (link til Tommy Krabbe)