Transparent

IPW Sommerskole 2022

Tak for i år

Event

12/09-2022

IPW Sommerskole 2022: Diskussioner, nye netværksaftaler og en high-five stemning

Fire tætpakkede Sommerskole-dage, hvoraf den ene var online, bød på en perlerække af fif til at tackle det at være kvalitetsansvarlig. Og det var fantastisk.

Vi er blevet en halv meter højere af alle de løsslupne diskussioner, nye netværksaftaler og den engagerede high-five stemning, der var blandt deltagerne.

 

Så hvorfor deltage på IPW Sommerskole?

“IPW Sommerskole levede i dén grad op til mine forventninger. Der var rigtig meget, jeg kan bruge senere hen, og jeg fik gode indspark til, hvordan man kan bruge systemet på forskellige måder. Undervisningsmetoden, hvor der var gruppesnak og én udefra, som beskrev, hvordan de har grebet det an, var spændende. Men jeg fik samtidig også udvidet mit netværk og kom hjem med idéer, jeg kan arbejde videre med.”

Bettina Klaris, kvalitetskoordinator, ENORM

 


 

“Jeg har deltaget mange gange på IPW Sommerskole. Det er megafedt at se de nyeste tricks, og der er altid en masse at arbejde videre på, som optimerer vores system. PowerBI, for eksempel – det bruger vi ikke p.t., så det skal jeg lege med, og jeg ved lige, hvor vi kan bruge det, så det var totalt godt! Det giver også utrolig meget at mødes sidenhen og videndele med dem, man har netværket med.”

Simone Nettesheim Pedersen, Kvalitetschef, Brødr. Ewers A/S

 

Billeder fra Sommerskolerne

Se et udpluk af billeder fra de fantastiske Sommerskole-dage her.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”basic_imagebrowser”]TAK til alle deltagere, der var med til at sætte det høje niveau og gære dette års sommerskole helt fantastisk. I er simpelthen bare gode!

Vi ses næste år.

bool(false)

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.