Kompetencestyring

419919

Enkel registrering af funktioner, kompetencer, kurser og uddannelser

Med IPW Kompetencestyring får du på én gang overblik over dine medarbejderes faglige kompetencer og ansættelsesforhold.

I IPW Kompetencestyring kan I desuden registrere hvilke specielle kvalifikationer samt certifikater en medarbejder besidder og få overblik over hvilket udstyr, f.eks. nøgler, sikkerhedsudstyr og it-udstyr, de har fået udleveret. Samtidig kan I vedhæfte relevante dokumenter som f.eks. ansættelseskontrakt osv., så al information om jeres medarbejdere er samlet et sted.

Fordele:

  • Fuldt overblik over medarbejdere og deres ansættelsesforhold
  • Let overblik over hvilke kompetencer der findes i organisationen
  • Både fast og fleksibelt statistikoverblik

 

Løsningen kan integereres til jeres økonomisystem for at sikre lokal opdatering af medarbejdernes stamoplysninger.


Skærmbilleder

Løsningen består af et antal sammenkædede tabeller, der tilsammen afspejler den enkelte medarbejder. Her er basale oplysninger om titel, funktion, adresser, bankoplysninger osv., stedfortræder, ansvar/beføjelser, kompetencer, kurser, uddannelse samt oplysninger om udleverede effekter, så som nøgler, skab, mobiltelefon, bærbar pc, bil osv.

Redigering medarbejder

IPW Kompetencestyring kan – som alle andre IPW-løsninger – indrettes helt efter kundens behov. Det kan måske være praktisk i din virksomhed, at den enkelte medarbejder er ansvarlig for opdatering af visse af de informationer, som ligger i databasen.

kompetencesøgning

Der kan søges i IPW Kompetencestyring så det bl.a. er muligt at sammensætte kompetente teams omkring det enkelte projekt, ordre, afdeling osv.

System support Spørgsmål til produkter mm.