Transparent

Anton Weijsenfeld
IPW Konsulent

På fornavn med hardcore test management,
softwareudvikling, projektstyring og integration.

Anton Weijsenfeld

aw@ipwsystems.dk

 

Kunder, kollegaer, venner – alle nyder godt af Antons ønske om at finde løsninger, som gør andre glade. Ikke bare trekvart tilfredse, men bundglade. Og ja, du har ret. Efternavnet har et hollandsk anstrøg. Det er, fordi Anton er hollænder. Han flyttede til Danmark for 20 år siden. Han er uddannet Master i Computer Science. Han er på fornavn med hardcore test management, softwareudvikling, projektstyring og integration. Og han har arbejdet som konsulent og test manager i firmaer som Maersk Data, Lawson, Saxo Bank, Widex og Lego. Dén kombi ser man ikke mange steder.

Anton er med andre ord et af den slags mennesker, der har spist af livet i store bidder og selv lagt fliserne på sin vej, mens han gik. Men hjemme finder du ham helst med en god bog eller Basserne i hængekøjen i baghaven – eller med vin, mad, snacks og i godt selskab på dækket af et skib, der sejler mod den nedadgående sol på en lun sommeraften.

Kærlig observation: ”Det sjoveste ved danskere er, at de tror, de er verdens centrum. De kan blive helt stødt, når en glad udlænding råber: ”Denmark, I love Denmark. I love Nokia and I have been in Stockholm many times!”