Transparent

IPW Opslagstavle
– All-in-one synlighed, overblik og samarbejde

?

Kommunikation til (hurtig) deling?

Gør old school opslagstavlen digital og læg bunden til et langt bedre samarbejde mellem alle medarbejdere.

Mange afdelings- og kvalitetsrelevante nyheder drukner i det store hav af information på intranettet. Den gode, gammeldags opslagstavle er der ingen, der ser mere. Medarbejderne har travlt og er på farten. Det med at antage, de opfanger nyheder og delte opslag, det duer ikke.

Med IPW Opslagstavle får du en digital opslagstavle, som skaber synlighed og sikrer velfungerende online kommunikation på tværs af teams, afdelinger og direktioner.

At IPW Opslagstavle samtidig lægger bunden til et langt bedre samarbejde mellem alle medarbejdere – også på afdelingsniveau, det er der ingen tvivl om.

Det er, kunne man sige, den akse, hvorom alt liv på arbejdspladsen roterer. Man kunne også kalde det intern kommunikationsmagi.

 

Nøglefunktioner:

  • IPW Opslagstavle kan benyttes individuelt i de enkelte afdelinger og på tværs af afdelinger.
  • Et opslag kan vises på en specifik opslagstavle, på flere udvalgte eller på tværs af alle de opslagstavler, der benyttes.
  • Ved oprettelse af tavle-beskeder er der seks typer beskeder. Farven definerer, hvilken type der er tale om.
  • Der er ingen begrænsninger for antallet af opslagstavler.

Hurtig online-kommunikation

Gør det nemt at synliggøre alle afdelings- og kvalitetsrelevante nyheder, som alt for ofte hvirvles ubesete rundt i hverdagens larm og nyhedsstrøm.

Ekstraordinær videndeling

Giv medarbejderne mulighed for at dele hurtig viden. Afdelinger og teams kan oprette og dele relevante opslag med hinanden – også på tværs af afdelinger.

Et fælles referencepunkt

Brug IPW Opslagstavle til intranet-lignende aktiviteter, og ret lyskeglen ind på interne initiativer arrangeret af fx personaleforeningen.

Vi har fået et sted at placere alle de dokumenter, som tidligere blev gemt i fysiske mapper – alt det ligger i IPW, som også sikrer god, intern kommunikation ved hjælp af Opslagstavlen med links til dagens besøgsgæster, menuen i kantinen og kundehistorier, som viser vores medarbejdere, hvorfor det er vigtigt, at vi gør os umage.

 

Tommy Oldenburg Christensen – Head of Quality,
Koatek A/S

IPW-Opslagstavle_nordlys

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.