Transparent

IPW SOP Instruktioner
– visuel ensartethed med en SOP skabelon

?

Rod i opsætningen af SOP’er?

Med IPW SOP Instruktioner kan du nemt standardisere og styre indhold med et ensartet udseende – også over tid.

SOP – eller det, man så smukt kalder Standard Operating Procedures – er detaljerede arbejdsbeskrivelser, som har til formål at sikre, at vigtige opgaver udføres som planlagt.

Med velstrukturerede SOP-beskrivelser ved dine kollegaer præcist, hvordan alle procedurer skal eksekveres. Dermed minimeres risikoen for fejl, og effektiviteten forbedres.

Derfor er SOP en rigtig god idé. Men hvis du arbejder som kvalitetsansvarlig, genkender du sandsynligvis det her:

  • I er flere i organisationen, der laver instruktioner.
  •  I laver dem på forskellig måde, udseende og software.
  • Og I gemmer dem alle mulige steder, som ingen har (helt) overblik over.

Med IPW SOP Instruktioner sikrer du ensartethed uden undtagelse. Brugerne af skabelonen skal faktisk kun tænke på én ting: At generere indhold.

Nøglefunktioner

  • IPW SOP Instruktioner er en brugervenlig og nemt implementérbar formular og et sæt trin-for-trin instruktioner.
  • Visuelle instruktioner med fotos fjerner teksttunge beskrivelser og risiko for misforståelser.
  • Justérbart layout – fx ved skift af logo identitet/designmanual.
  • Dokumentet udfyldes lidt anderledes end andre IPW dokumenter, men indgår på lige vis med dokumenter med godkendelsesprocedure og revisionsstyring.

Væk med teksttunge instruktioner

Reducér risikoen for fejl, fortolkninger og misforståelser om den måde, tingene skal gøres på. Her er hjælpen til at sætte visuelle og lettilgængelige arbejdsbeskrivelser op på den rigtige måde – og så de relevante medarbejdere forstår dem.

Store tidsbesparelser

Gør det nemt at oprette og vedligeholde en brugervenlig SOP skabelon. Den gennemsnitlige tidsbesparelse ved dokumentredigering er på op mod 80%. Du kan også vælge at uddelegere opgaven med at oprette vejledninger i organisationen.

Fasthold viden

Opbyg og saml alle arbejdsinstruktioner på rutinemæssige opgaver i ét levende system. Så fastholder du viden om, hvordan man effektivt udfører en opgave, når medarbejdere forlader virksomheden.

”Vi har en SOP-skabelon, som standardiserer og giver ensartethed i vores instruktioner. Vi har så valgt at udbygge SOP’en med video, for vi har en del omstilling af maskiner, og med video kan man vise præcis, hvor der skal trykkes og redigeres her og der.”

 

– Christian M. Sørensen, Digitalization Manager

FIPROS A/S & AB

Hvem vil spare 80% formateringstid?

Fordi vi til dagligt arbejder med videndeling, teknologi og digitalisering er et tilbagevendende spørgsmål altid: Hvordan undgår vi, at vores arbejdsvejledninger bliver noget rod, når vi er mange, der laver dem?

Vores svar er: SOP.

SOP’er er standardiserede arbejdsinstruktioner, som i detaljer forklarer præcist, hvordan man udfører én bestemt arbejdsopgave – eller procedure, kan man også kalde det. Deraf navnet SOP, Standard Operating Procedure. SOP’er beskriver altså én enkelt aktivitet i en proces, ikke at forveksle med overordnede processer og forretningsgange.

Med IPW SOP Instruktioner sparer brugerne godt 80% formatteringstid, når de skal dokumentere den hurtigste og mest effektive måde at gennemføre en arbejdsopgave. Ingen er i tvivl om, hvordan SOP’erne skal laves, og de relevante medarbejdere har let ved at forstå dem.

Win-win.

bool(false)

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.