Transparent

Er du vores næste holdkammerat?

?

Karriere

22/08-2022

Softwaretester søges

Hos IPW Systems er vi i kraftig vækst. Derfor søger vi nu en softwaretester til at indgå i vores voksende team.

Dit arbejde kommer i høj grad til at bestå af:

  • Udførelse af samlede tests af vores udgivelser.
  • Funktionstest af nyudviklede funktioner i samarbejde med udviklere og de produktansvarlige.
  • Fortsætte vores udbygning og vedligeholdelse af testplaner og risikovurderinger.
  • Deltage i udformning og implementering af teststrategier og redskabsvalg.

 

Der kunne nævnes en masse buzzwords her, men det er faktisk ikke helt vores stil. Selvfølgelig skal du helst kunne alt muligt forskelligt og være en bundhæderlig og pålidelig person. Det er klart. Vi leder naturligvis også efter en skarp, analytisk og lærevillig hjerne, for det er det, vores team er sammensat af.

 

Vi er ikke skarpt fokuserede på præcis hvilken baggrund du har. Du skal have solide it-kompetencer og forståelse for produktets slutbrugere. Det er et stort plus, hvis du har en ISTQB-certificering og har erfaring med softwaretest. Det kan også være, at du tidligere har været udvikler, og nu gerne vil arbejde med softwaretest. Det absolut vigtigste er dog, at du brænder for softwaretest og for at være med til at tage vores kvalitetssikring til nye højder i samarbejde med et lige så motiveret team af kolleger.

 

Hvad kan vi så byde ind med?

Vi laver software til ledelsessystemer til en bred og meget spændende kundeportefølje. Vi hjælper i høj grad også vores kunder med at implementere og få det fulde udbytte af vores software. Selvom vi laver færdig standardsoftware, så hjælper vi også kunderne med specialudvikling, hvor vi omsætter deres individuelle ønsker og behov til færdig implementering i deres egen løsning.

Vores kunder er både store og internationale, og de er fortrinsvis produktionsvirksomheder. Der er tæt på 100.000 brugere verden over i vores softwareinstallationer. Hvad de producerer, er til gengæld meget alsidigt og dækker alt fra gipsplader, mælkeprodukter og kattegrus til olierør, højhuse og forbrændingsanlæg.

 

Vi har været i markedet i over 20 år og er 38 medarbejdere med udgangspunkt i vores base i Kolding. Vi er en broget flok, hvad alder, køn og baggrund angår. Det mest iøjnefaldende fællestræk er nok vores humor og uhøjtidelige omgangstone. Vi lægger vægt på at have en sjov hverdag og et stærkt socialt fællesskab.

 

Både løn, pension og benefits er slået permanent igennem i denne del af landet. Vi er heller ikke bange for at investere i vores medarbejdere, så de løbende kan uddanne og udvikle sig – både fagligt og personligt. Kaffeautomaten er suppleret med frugt, frokost og fodbold – bord-udgaven altså. Kage er så indarbejdet en del af vores kultur, at det også står på vores vægge. Hvis det lyder som om, vi hygger os, ja så kan vi vel egentlig ikke helt lyve os fra det.

 

Men tag ikke fejl. Vi er her ikke kun for hyggens skyld. Vores motto er “Gør i dag bedre”. Det arbejder vi målrettet på at hjælpe vores kunder med hver eneste dag.

bool(false)

Lad os finde den rigtige løsning til din virksomhed

Book et idémøde, se en demo og find ud af, om du vil have mere hjælp fra os. Det koster dig ikke noget.